Bilgi`de Tasarım Haftası

Alışveriş Alışveriş Bilgi`de Tasarım Haftası

Tarihler: 27 Ocak 2004 Salı ~ 31 Ocak 2004 Cumartesi

Firma: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Adres: Kurtuluşderesi Cad. No. 47, Dolapdere Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 53 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2004 ~ Oca 31, 2004
“6 ALFABE”ATÖLYE ÇALIŞMASI & “KÖPRÜLER KURMAK” SEMİNERİ
İstanbul Bilgi Üniversitesi, 27-31 Ocak tarihleri arasında ICOGRADA Tasarım Haftası’na ev sahipliği yapıyor. Etkinlik, ICOGRADA (Uluslararası Tasarım Kuruluşları Konseyi) ve GMK (Grafikerler Meslek Kuruluşu) işbirliği ile BİLGİ’nin ana sponsorluğunda düzenleniyor. Hafta boyunca, altı farklı kıtadan gelen tasarımcılar, düzenlenen çeşitli etkinliklerde deneyimlerini paylaşacak, “6 Alfabe” başlığıyla öğrencilere yönelik atölye çalışmaları yapılacak ve tasarımla ilgilenen herkesin katılımına açık olan “Köprüler Kurmak-Building Bridges” konulu bir seminer düzenlenecek...
1963 yılında Londra’da kurulan ve şu an merkezi Brüksel’de bulunan ICOGRADA (Uluslararası Tasarım Kuruluşları Konseyi), bu yıl İstanbul’da, Grafikerler Meslek Kuruluşu (GMK) ile bir tasarım haftası gerçekleştirecek. 27-31 Ocak tarihlerindeki etkinlik; Avustralya, Bosna Hersek, Brezilya, Çin, Danimarka Güney Kore, Hong Kong, İran, İsrail, Lübnan, Rusya, Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan gibi pek çok ülkeden tasarımcıları Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde bir araya getirecek.
Hafta boyunca sürecek bir dizi etkinlik, 27 – 29 Ocak tarihleri arasındaki “6 Alfabe” öğrenci atölyesi ile başlayacak. Tasarım eğitimi gören tüm öğrencilerin katılımına açık olan bu grafik tasarım ve tipografi atölyesi; Ürdün, İsrail, Rusya, Hindistan, Türkiye ve Güney Kore’den 9 uzman ismin yönetiminde düzenlenecek. İngilizce yapılacak bu çalışma süresince öğrenciler; Romen, Hangul (Güney Kore), Arap, İbrani, Kiril ve Hint alfabelerini keşfedecekler.
Tasarım Haftası; 30 – 31 Ocak’ta gerçekleşecek seminerle son bulacak. Bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi bir kent olan İstanbul’un; kıtaları ve kültürleri birleştirmesinden yola çıkalarak, İstanbul’daki bu uluslararası seminerin başlığı “Building Bridges-Köprüler Kurmak”olarak belirlendi. Tasarımla ilgilenen herkesin katılımına açık olan etkinlikte, Kanada’dan Hindistan’a kadar 16 farklı ülkeden gelen uzmanlar sunum yapacak. Türkçe çevirinin de yapılacağı seminer; Türkiye’deki grafikerler, reklam ajansları ve iletişim fakültesi öğrencilerine, dünyadaki yeni trendleri takip etme ve diğer ülkelerden tasarımcılar ile deneyimlerini paylaşma fırsatı sunuyor.
“6 Alfabe” ve “Building Bridges-Köprüler Kurmak” başlıklı atölye ve seminere katılım ücretsizdir ancak, kayıt yaptırmak gereklidir.
Program:
‘6 Alfabe’ öğrenci atölyesi, Atölye 27-29 Ocak tarihlerinde 09:00 – 18:00 arasında gerçekleşecek.
Building Bridges / Köprüler Kurmak / Seminer Programı, 30-31 Ocak 2004 Saat 09:00-18:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT