Bilyoner.com Yeni Yüzüyle Yayında!

Alışveriş Alışveriş Bilyoner.com Yeni Yüzüyle Yayında!

Tarihler: 07 Eylül 2009 Pazartesi ~ 07 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2009 ~ Eki 7, 2009
Bilyoner.com Yeni Yüzüyle Yayında!

Yenilikçi yaklaşımını sürdüren lider şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yeni yüzüyle yayına başladı. Yeni teknolojilerle zenginleştirilmiş bir görselliğe sahip olan tasarımda, mevcut kullanıcı alışkanlıklarının korunmasına özen gösterildi. Bilyoner.com üyeleri, kullanıcı dostu yeni tasarım sayesinde içerikleri daha kolay takip edip, şans oyunlarını daha kolay oynayabilecek!

Türkiye’nin lider elektronik şans oyunları sitesi bilyoner.com, her zamanki yenilikçi yaklaşımına, web sitesinde yaptığı yenilemeyle devam ediyor. Bilyoner.com’un beş yıldan beri şans oyunu tutkunlarına hizmet veren eski ara yüzü emekli olarak, koltuğunu yeni teknolojilerle donatılmış, zengin bir görselliğe sahip, kullanıcı dostu yeni tasarımına devretti. 12 Ağustos’tan itibaren yayın yapmaya başlayan yeni tasarım, Bilyoner.com üyelerine kullanım kolaylığı sağlayan pek çok teknik uygulama sunuyor.

Bilyoner.com’un tasarımında yapılan önemli değişikliklerden biri, üyelerin oyunlara ait aradıkları tüm bilgileri bir arada bulabilmelerine imkan veren, ilk defa oluşturulmuş İddaa, TJK At Yarışı ve Milli Piyango ana sayfaları. Üyelerin diledikleri içeriği kolayca takip etmelerine imkan veren bu yeni özelliklerin yanı sıra, yeni tasarımda BilyonerPlus programının özellik ve faydalarının anlatıldığı sayfalara da yer verildi.

Bilyoner.com Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Şimşek yeni tasarımlarıyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Görsel olarak daha zengin, kullanımı ve oynaması daha kolay yeni bir web sitesi hazırladık. Bu değişimde en çok dikkat ettiğimiz konu mevcut kullanıcı alışkanlıklarına sadık kalmaktı. Altıncı yılımıza girerken yaptığımız bu önemli değişim ile üyelerimizin ilgilendikleri oyunları çok daha iyi takip edip, oyunların keyfini daha çok çıkaracaklarına inanıyoruz.”

Kurulduğu günden bu yana 451.000.000 TL’den fazla ikramiye dağıtan Bilyoner.com, İddaa, Spor Toto, TJK at yarışı oyunları ve Milli Piyango biletlerinin hepsini birden sunan tek site olma özelliğine sahip.

Bilyoner.com kanal çeşitliliği (internet, WAP, JAVA, Digiturk Kanal 575, Müşteri Hizmetleri, BilyonerLive, SMS) ve sağladığı ödeme kolaylıklarıyla da (Garanti, Akbank, Denizbank, TEB, İşbankası, Finansbank, Tekstilbank, Yapı Kredi, INGbank, ayrıca PTTonline ve Kolay Vezne noktaları) üyelerine her türlü kolaylığı sunuyor. Üstelik Ganyanmetre, İddaa Top 50, canlı maç sonuçları, hazır kuponlar, zengin TJK ve İddaa istatistikleri, dergi aboneliği, Back-Up üyeliği, özel kampanyalar ve yapılan her kupona verilen BilyonPuan gibi olanakları ile Bilyoner.com en avantajlı ve eğlenceli şans oyunları merkezi olduğunu ispatlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT