Binbirçiçek Mevsimi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Binbirçiçek Mevsimi Başlıyor

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 09 Nisan 2010 Cuma

Firma: Binbirçiçek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 9, 2010
Binbirçiçek, 850 gr süzme çiçek balı alana 460 gr süzme çiçek balı hediye ederek, doğanın saflığını ve tazeliğini evlerinize getiriyor.

Yıllardır tüketicisine sağlık ve lezzet sunan Binbirçiçek Bal, her kavanozda doğadan gelen lezzeti bal tutkunları ile paylaşıyor. Büyük küçük herkesin vazgeçilmez markası Binbirçiçek Bal, bahar mevsiminin gelmesiyle yepyeni bir kampanyayı daha tüketicilerine sunuyor. Binbirçiçek başlattığı yeni promosyon kampanyasıyla, 850 gram çiçek balı alan herkese, özel tasarımlı kutu içerisinde 460 gram çiçek balı hediye ediyor. Doğal besinlerle yaşamına değer katanların vazgeçilmez markası Binbirçiçek, Anadolu’nun binbir çeşit çiçeğinin tazeliğini ve kokusunu taşıyan balların en sağlıklı halini sofralarınıza getiriyor.

Anadolu’nun yüksek yaylalarındaki çiçeklerden özenle elde edilen Binbirçiçek Bal’ın promosyonlu çoklu paketleri Mart ayından itibaren raflarda yerini alırken, tüm bahar boyunca da tüketicisi ile buluşmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT