BinbirÇiçek’ten Geleneksel Reçel Lezzeti

Alışveriş Alışveriş BinbirÇiçek’ten Geleneksel Reçel Lezzeti

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: BinbirCiçek Reçel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
BinbirÇiçek’ten geleneksel reçel lezzeti
Reçelde yorum farkı

BinbirÇiçek, ev reçelinin benzersiz lezzetini özleyenler için özel reçeller hazırladı. Taze meyve kullanılarak üretilen BinbirÇiçek reçelleri hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor ve 10’dan fazla lezzet seçeneği sunuyor.

Ülkemizin en saf ve en beğenilen ballarını üreten BinbirÇiçek, aynı zamanda reçelleriyle de kahvaltı sofralarına lezzet katıyor. Geleneksel ev reçeli tadındaki BinbirÇiçek’in benzersiz reçelleri hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor. Modern yöntemlerle üretilen ve %45 meyve içeren BinbirÇiçek reçelleri taze meyve kullanılarak hazırlanıyor. BinbirÇiçek’in onlarca reçel çeşidi arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Sofralarını bol çeşit ve geleneksel lezzetlerle donatmayı tercih edenler BinbirÇiçek’in nefis reçelleri arasından dilediğini seçiyor.

BinbirÇiçek’in ahududu, ayva, böğürtlen, erik, gül, kayısı, portakal, vişne, çilek, incir reçelleri ile kuşburnu ve kızılcık marmelatları kahvaltı sofralarına bambaşka bir lezzet getiriyor. BirbirÇiçek, “kalite zinciri” olarak adlandırdığı ve tüm üretim süreçlerinin kontrol altında tutulduğu bir sistem kullanıyor. Bu sistem sayesinde reçellerde kullanılan meyvelerin, dalından koparıldığı andan ambalaj aşamasına kadarki bütün üretim süreci kontrol altında tutulabiliyor. Böylece tüm üretim sağlıklı şekilde ve en yüksek kaliteyle gerçekleştiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT