Binboa Vodka, Yeni Şişesiyle Şimdi Çok Daha Çekici

Alışveriş Alışveriş Binboa Vodka, Yeni Şişesiyle Şimdi Çok Daha Çekici

Tarihler: 18 Şubat 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma

Firma: Binboa Vodka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Yenilikçi marka duruşu ve trend yaratan ürünleriyle Türkiye’de eğlence ve gece hayatının 1 numaralı içkisi olan Binboa Vodka, şimdi yepyeni şişe tasarımı ile daha enerjik, daha çekici, ve daha şık…

Votkaseverler tarafından çok iyi bilinen, tüm tüketici testlerinden övgüler alan eski şişesinin formuna sadık kalan tasarımcı Gamze Güven, yeni tasarımı çalışırken markanın kişilik özellikleri ve değerlerini göz önünde bulundurduğunu ve Binboa’nın boynuz amblemini ikonik bir değer olarak ön plana çıkardığını söyledi. Partilerin vazgeçilmezi Binboa Vodka, yeni şişesiyle raflardaki yerini aldı.

Moda, tasarım, sanat ve gece hayatını takip edenlerin votkası Binboa Vodka, yeni şişe tasarımı ile içki dünyasındaki ayrıcalıklı yerini daha da sağlamlaştırdı. Ünlü tasarımcı Gamze Güven tarafından tasarlanan yeni şişe, dönüp bir kez daha baktıran çekici görüntüsü, elde tutuş ve kullanım rahatlığı ile votkaseverlerin gözdesi olacak.

Binboa’nın sevilen Boynuz ambleminin başrole çıkartıldığı ve tüm tüketici anketlerinden övgüler alan eski formunun korunduğu yeni şişede, turuncu renk azaltıldı ve şişenin tabanından degrade olarak kullanıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT