Bioder´den Kadınlara Sevgililer Günü Hediyesi !

Alışveriş Alışveriş Bioder´den Kadınlara Sevgililer Günü Hediyesi !

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Bioder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı hayal eden kadınlara BİODER’den Sevgililer Günü hediyesi: BİODER Vücut Serumu Sirli Ilık Ağda sadece 51 TL.

BİODER’in kaçırılmayacak Sevgililer Günü kampanyası, her zaman şık ve bakımlı görünmek isteyen kadınlara komple vücut bakımı sunuyor. İçeriğindeki Complex B bitkisel etken maddesi sayesinde her kullanımda tüylerin azalmasını ve incelmesini sağlayan BİODER Sirli Ilık Ağda, sinerjik etki oluşturan bitki özlerinden formüle edildi.

Tüy sayısında yüzde 47 oranında azalma, tüy çapında ise yüzde 22 oranında incelme sağlayan BİODER Sirli Ilık Ağda, tüy çıkma periyodunu 2 haftaya kadar geciktiriyor.

Vücut Serumu ile Kalıcı Çözüm
BİODER’in devrim niteliği taşıyan ürünü tüy azaltıcı vücut serum ise istenmeyen tüyleri, kıl köküne etki ederek, cilde zarar vermeden, en kısa sürede ve en pratik şekilde kalıcı olarak azaltarak inceltiyor. Herhangi bir yan etkisi olmadığı klinik testlerle onaylanan vücut serumu mevcut ürünlerden çok daha konsantre ve etkili.

Ayda 3 kez kullanım ile istenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sağlayan serumun tüy sayısında yüzde 56 azalma, tüy çıkma periyodunda yüzde 65 gecikme ve tüylerde yüzde 37 inceltme sağlayan etkisi klinik testlerle onaylanmıştır.

*Kampanya stoklarla sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT