Biomeen`den İki Yeni Ürün

Alışveriş Alışveriş Biomeen`den İki Yeni Ürün

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe

Firma: Biomeen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ May 13, 2010
BIOMEEN Şampuan’ın kutu ve etiket tasarımları yenilenirken ürün yelpazesine de iki yeni çeşit eklendi : “BIOMEEN Normal Saçlar için” ve “BIOMEEN Kuru Saçlar için”

“BIOMEEN Saç Dökülmesine Karşı Normal Saçlar için Şampuan” saç köklerini besleyerek zayıflamış köklerden yeni saçların çıkmasını sağlıyor. “BIOMEEN Saç Dökülmesine Karşı Kuru Saçlar için Şampuan” ise içerisindeki özel ekstre ile saçları nemlendirip saç dökülmesine karşı etkili olurken, saçların sağlıklı ve bakımlı olmalarını da sağlıyor.

BIOMEEN Şampuan’ın tüm çeşitleri içeriklerindeki BIOACTIVE21 ile saç dökülmesini azaltırken saça ve saç derisine ihtiyacı olan bakımı da yaparak hava ve güneş ışınları gibi dış etkilerin yaptığı tahribata karşı saçları koruyor.

Kepekli ve yağlı saçlar için olmak üzere iki ayrı çeşidi daha olan BIOMEEN Şampuan, yeni ürünleri ve yenilenen kutu ve etiket tasarımlarıyla market ve parfümerilerdeki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT