Bir Bayram Geleneği Nestle Çikolata Bu Bayram da Yanınızda

Alışveriş Alışveriş Bir Bayram Geleneği Nestle Çikolata Bu Bayram da Yanınızda

Tarihler: 15 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Nestlé bu bayram da tüketicilerine, Nestlé ve DAMAK® markalarıyla lezzetli seçenekler sunuyor. Geleneksel lezzetini ilk kez raflarda yerini alacak olan Madlen çikolatalarıyla birleştirirken, bayram sohbetlerini tatlandırmaya devam ediyor.

Nestlé, geleneklerimiz içerisinde önemli bir yer tutan bayramlara özel zengin çikolata seçenekleriyle yine sizlere nefis tatlar sunuyor. Nestlé’nin tüketicilerinden gelen talepleri dikkate alarak geliştirdiği birbirinden çekici ürünler bu bayram da ziyaretlerinizde yanınızda olacak. 100 yılı aşkın süredir Türkiye’de bulunan ve çikolata denildiğinde akla ilk gelen isim olan Nestlé, bu bayram da size birbirinden çekici çikolata seçenekleri sunuyor.

Bayramın tadı artık Nestlé Madlen Çikolata’da: Nestlé’nin yumuşacık bol sütlü çikolatası ile enfes bitter çikolatasının lezzeti bayram geleneğimiz olan Madlen çikolatada ilk kez buluşuyor. İki farklı gramaj ve tasarımı ile sevdiklerinizle bayramın mutlu anlarını paylaşmanız için üretilen yeni “Nestlé Madlen Çikolata” ile bu bayram daha lezzetli geçecek.

Kırmızının çekiciliğiyle bütünleşen Nestlé Hediyelik Çikolata: “Nestlé Hediyelik Çikolata” Nestlé uzmanlığı ve şık kutusuyla bayramda ve özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz nefis bir hediye. Kırmızı renkli bu özel kutuda ailedeki herkesi mutlu edecek birbirinden farklı lezzetler var. Şık ambalajında sütlü, bitter ve beyaz seçenekleriyle Nestlé bu yıl da geçtiğimiz bayram gibi herkesin favorisi olacak.

8’i bir arada Nestlé Mini Keyifler: Şekerlikleri uygun fiyata renklendirecek olan “Nestle Mini Keyifler” hem eğlenceli hem de eğlencelik bir ürün. Renk renk ambalajları içerisinde tek lokmalık nefis Nestlé çikolataları bu yıl da dökme olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. “Nestle Mini Keyifler”; sütlü, bitter, fıstıklı, fındıklı, bisküvili, sütlü gofretli, bitter gofretli ve beyaz gofretli olmak üzere her zevke her yaşa uygun 8 çeşit çikolatasıyla şekerlikleri dolduracak ve bayram sohbetlerine tat katmaya devam edecek.

Bayramda Antep fıstıklı çikolatanın adresi Nestlé DAMAK® Hediyelik Çikolata: Bayramda aileler bir araya gelecek, dostlar buluşacak. Antep fıstıklı enfes lezzetiyle çikolata severlerin baş tacı olan DAMAK, bu bayramda da dostlarla yapılacak sıcak sohbetlerde ağızları tatlandırmaya devam edecek. Mükemmel fıstıklı çikolatanın lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için “Nestlé DAMAK”, bayrama özel hediyelik çikolatasıyla tüketicilerinin karşısına çıkacak. İki farklı hediyelik paket içerisinde sevenleriyle buluşacak olan efsanevi fıstıklı çikolata DAMAK tüketicilerinin bayram coşkusunu sevdikleriyle paylaşacakları lezzetli bir hediye alternatifi olacak.

Bayramda çikolata hediye etme geleneğini sürdürmek isteyenler, Nestlé’nin hediyelik çikolatalarıyla yakınlarına hoş ve farklı bir sürpriz yapabilecekler. “Nestlé Madlen Çikolata”, “Nestle Hediyelik Çikolata”, “Nestlé Mini Keyifler” ve “Nestlé DAMAK Hediyelik Çikolata” bayram döneminde çikolata severlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT