Bir Fincan Kahvenin `Kütahya Porselen` ile Kırk Yıl Hatırı Olacak

Alışveriş Alışveriş Bir Fincan Kahvenin `Kütahya Porselen` ile Kırk Yıl Hatırı Olacak

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 7, 2011

Türk gelenek ve göreneklerinin vazgeçilmez içeceği olan Türk kahvesinin tadına Kütahya Porselen tarafından üretilen klasikten moderne her zevke hitap eden “Limagos” ve “Alice” kahve fincanı takımları ile varacaksınız.

Türklerin dünyaya hediyesi olan kahve, zaman içinde çeşitlense de vazgeçilmeyen bir tutku olmaya devam ediyor. Kahve yapmak, içmek ve sunmak ayrı bir alışkanlık olmalı diyorsanız, Kütahya Porselen’in kahve severlere özel ürünü olan “Limagos” ve “Alice” kahve fincanları tam size göre demektir.

Tüm zevklere uygun orijinal kadife kutusunda 4’lü olarak satılan, her biri ayrı renkte üretilen “Limagos Kahve Fincan Takımı” boğumlu kulpu, silindir formu ve çarpıcı renkleriyle kahve keyfinizi doyumsuz kılacak.

“Alice Kahve Fincanı Takımı” ise konik formu ve desenleriyle klasik çizgilerden hoşlananlara hitap ediyor. İkili olarak satışa sunulan kahve fincan takımını renkli kristal su bardakları tamamlıyor.

“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyorsanız, kahve içmenin tadına varacağınız “Limagos” ve “Alice” takımları için sizleri Kütahya Porselen mağazalarına bekliyoruz.

Kütahya Porselen ürünlerini ve fırsatlarını facebook.com/kutahyaporselen sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Limagos dörtlü set; 228 TL
Alice ikili set; 201 TL

Hiçbir ürününde kurşun kadmiyum gibi insan sağlığına ciddi zarar veren metalleri kullanmayan ve bu konuda özel bir çalışma yürüten Kütahya Porselen kullanıcılarına sağlıklarından ödün vermeden kalite ve uygun fiyat avantajlarından yararlanabileceği geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Siz de en yakın Kütahya Porselen mağazaları ve Kütahya Porselen ürünlerini satan seçkin Corner Collection mağazalarından birini ziyaret edin, hem kendinize hem de sevdiklerinize alacağınız eşsiz ürünler ile de büyüleyici sofralarınıza güzellik katın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT