Birbirinize Yapışıkken Neleri Başarabilirsiniz?

Alışveriş Alışveriş Birbirinize Yapışıkken Neleri Başarabilirsiniz?

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. 34045 Bayrampaşa İstanbul Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Forum İstanbul’da 14 Şubat Sevgiler Günü’nde, hem Turkuazoo-Akvaryum ve Magic Ice-Buz Müzesi’nde çiftlerden tek kişilik ücret alınacak; hem de çiftler eğlenceli, muzip ve romantik bir yarışmada ödüller kazanma şansını yakalayacaklar.

Forum İstanbul’un büyük ilgi gören iki eğlence mekanı Turkuazoo-Akvaryum ve Magic Ice-Sihirli Buz Müzesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerinin bu özel günlerini, çiftlerden 2 kişi yerine sadece tek kişilik giriş ücreti alarak kutlayacak.

Sevgililer Günü’ne Özel Eğlenceli, Muzip ve Romantik Bir Yarışma
14 Şubat Sevgililer Günü, Forum İstanbul’da eğlenceli, muzip ve romantik bir yarışma ile kutlanacak. Yapışık ikiz t-shirt’ü giymiş çiftler birbirleriyle yarışacaklar. 3 etapta gerçekleşecek yarışmada yapışık ikiz t-shirt’ü giymiş çiftler, birbirlerine yapışıkken neleri başarabileceklerini sınayacaklar.

Çiftler, karşılıklı olarak eş zamanlı biçimde start alacakları yarışmada 3’er etaptan oluşan birer eş parkurda yarışacaklar. Çiftler yarışmanın Oturma Odası Etabı’nda birer koli kitabı, renklerine göre gruplandırarak raflara dizecekler; Mutfak Etabı’nda mükellef birer yemek masasını kuracaklar.

Yarışmanın üçüncü etabı ve son etabı, yani Yatak Odası Etabı’nda ise birer nevresim takımını açıp yatağa geçirecek olan çiftler, bu etabı da tamamlayınca yorganın altında kaybolacaklar. Yorganın altında ilk kaybolan çift yarışmayı kazanmış olacak.

Yarışmada kazanan çiftlere Forum İstanbul ve mağazaları tarafından çeşitli hediyeler sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT