Bitkilerimiz Biz Tatildeyken Kurumasın

Alışveriş Alışveriş Bitkilerimiz Biz Tatildeyken Kurumasın

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Gardena

Telefon: 0216 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
Bitkilerimiz Biz Tatildeyken Kurumasın
Tatile giderken sulama işleri Gardena Micro Drip Sistem’e emanet

Okulların kapanması ve yaz sıcaklarının başlamasıyla artık tatil programları da yapılmaya başlandı. Tatile giderken çiçeklerimiz, bitkilerimiz ve tabii ki çimlerimiz susuz mu kalacak diye hep endişe ederiz. Nasıl önlem alırsak alalım tatil dönüşünde ev, balkon, bahçe ve teraslardaki bitkilerimizin bazılarının sağlıksız bir hal aldıklarına çoğu kez şahit olmuşuzdur. Ya da böyle tatsızlıklar yaşamamak için komşularımızdan, arkadaşlarımızdan yardım istemek zorunda kalırız.

Hobi bahçeciliği ile uğraşan bahçe meraklılarını kaliteli bahçecilik ürünleriyle buluşturan Gardena sayesinde artık bu sorunun da çok pratik bir çözümü var. Evinizin anahtarını komşuya bırakmak, saksılarınızı komşunuzun evine taşımak ya da çiçeklerinizi kocaman leğenlerin içine yerleştirmek yerine Gardena’nın akıllı sulama sistemleri ile içiniz rahat bir şekilde tatile çıkabilirsiniz. Gardena Micro Drip Sistem ile yapmanız gereken tek şey su damlatma aparatlarını bitkilerinizin diplerine yerleştirmek. Üstelik bilgisayarlı zamanlayıcıya da bağlanabilen bu sistem sayesinde sulama yapılmasını istediğiniz zamanları da gerektiği şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Her bitkinin su ihtiyacının farklı olmasından yola çıkan Gardena Micro Drip Sistem, çeşitli damlatma aparatları sayesinde her bitkiye ihtiyacı kadar su verilmesini de sağlıyor.

Siz de yaz tatilinizde bitkilerinizin küsmeden sizin dönüşünüzü beklemelerini istiyorsanız size en yakın Gardena satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr sitesini ziyaret edebilir ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT