BlackBerry: `Türkiye pazarı bizim için önemli`

Alışveriş Alışveriş BlackBerry: `Türkiye pazarı bizim için önemli`

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 11 Ocak 2008 Cuma

Firma: BlackBerry

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 11, 2008
BlackBerry: “Türkiye pazarı bizim için önemli”
Gelişen Akıllı Telefon pazarında rekabet günden güne artıyor. Akıllı telefonların öncü markalarından BlackBerry Türkiye’de pazar payını arttırmayı hedefliyor.
Mobil iletişim pazarında kablosuz çözümler sunan Kanada’lı firma Research In Motion (RIM); kısa bir süre evvel kurumsal çözümlerinin kamu sektörüne katacağı faydaları, Türkiye’deki GSM operatörleri, devlet kuruluşları ve yerel yönetimlere aktarmak üzere Anakara’da bir basın toplantısı düzenledi. Geçen hafta ise İstanbul’da olan BlackBerry ilginin yoğun olduğu bir basın toplantısı daha gerçekleştirdi. Global pazarda büyüme hedeflerini paylaşan RIM, Türkiye pazarının kendileri için olan önemini ve yerel pazardaki büyüme stratejilerini anlattı. RIM Başkan Yardımcısı Paul Lucier ve RIM Orta Doğu Pazarlama Direktörü Khaled Kefel konuşmacı olarak katıldıkları toplantıda BlackBerry Türkiye Direktörü Erkut Alkaya da yer aldı.
Research In Motion’nın Pazarlama Direktörü Khaled Kefel Türkiye pazarına büyük önem verdiklerini ve geniş potansiyel gördüklerini ifade ederken kamusal alanda olduğu kadar bireysel alanda da etkin olacaklarının altını çizdi. Ayrıca RIM yetkilileri BlackBerry yazılımının, Ortak Kriterler Sertifikasyonunu alan ilk mobil platformu olduğuna dikkat çektiler. Bu sertifikasyon güvenliğe önem veren birçok kuruluş tarafından neden BlackBerry’nin tercih edildiğini çok iyi açıklıyor.
Kamusal alanda müşteri deneteleme programı ile iş verimliliğini çok artırdıklarını dile getiren Alkaya “Garanti Bankası’nda kullanılan müşteri denetleme programı kamusal alanda yarattığımız bir farkındalık. Garanti Bankası çalışanları artık BlackBerry ile gerekli bilgileri her an her yerden kontrol ederek müşteri taleplerine karşılık verebiliyorlar” dedi. Artan iş hızına ve kıvraklığa olan talebi karşılamak için kablosuz iletişim kullanımı genişleten ve geliştiren çözümler sunduklarını belirten RIM yetkilileri, akıllı telefon pazarında liderliğe doğru koştuklarını belirtirken kablosuz güvenliğin öncü ve köklü savunucularından olduklarını ifade ettiler.

Facebook Çılgınlığı BlackBerry’de
Yenilikleri takip ederek ürünlerini geliştirdiklerini dile getiren Erkut Alkaya “Günümüzde hızla yayılan Facebook için geliştirdiğimiz ara yüz, bireysel alana getirdiğimiz yeniliklere en iyi örneklerden sadece bir tanesi. Artık BlackBerry’nizle şifre girmeden direkt Facebook sayfanıza girebiliyor ve mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz. Üstelik cihaz sayfanıza yeni bir mesaj geldiğinde uyarı da yapıyor. Facebook arayüzü ile bilgisayarda olduğu gibi BlackBerry’de de fotoğraf yükleme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz” açıklamasında bulundu.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT