Blackberry’ler Sınırsız Mobil İnternet İle Ayda 29 Tl`den Başlayan Fıyatlarla Vodafone’da

Alışveriş Alışveriş Blackberry’ler Sınırsız Mobil İnternet İle Ayda 29 Tl`den Başlayan Fıyatlarla Vodafone’da

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Vodafone, BlackBerry akıllı telefonlarını sınırsız mobil internet paketleri ile ayda sadece 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Üstelik kontratlı olarak BlackBerry alan tüm bireysel müşterilerimiz, Vodafone Red Dünyası’nın avantajlarından da faydalanıyor.

En yeni teknolojileri ürün ve hizmetlere dönüştürerek, en uygun fiyatlarla Türkiye’ye getiren Vodafone, BlackBerry® akıllı telefonlarını sınırsız mobil internet paketleriyle abonelerinin beğenisine sunuyor.

Vodafone’a 24 ay taahhüt veren aboneler, dünyanın en yaygın kullanılan akıllı telefonlarından biri olan BlackBerry’nin en popüler modellerine ayda 29 TL ile 69 TL arasında değişen fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya, BlackBerry® Torch™ 9800, BlackBerry® Bold™ 9780, BlackBerry® Curve™ 9300 ve BlackBerry® Curve™ 8520 akıllı telefonlarını kapsıyor.

İnternette limit aşımı derdinin sona erdiği bu kampanyada sunulan BlackBerry akıllı telefonlar, push e-posta özelliği ile şirket veya kişisel bütün e-postalara erişim sunarken; hızlı internet tarayıcısı, ajanda, BlackBerry® Messenger (BBM™) ve BlackBerry® App World™ gibi işlevleriyle beraber Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara ve MSN gibi iletişim kanallarına en hızlı ve en etkin şekilde bağlanmayı sağlıyor.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, “Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin taleplerini dinliyor, onlara en popüler akıllı telefon modellerini, en avantajlı fiyat ve paketlerle sunmak için kampanyalarımıza sürekli yenilerini ekliyoruz.

BlackBerry APN’i üzerinden sınırsız internet imkanı sağlayan yeni BlackBerry kampanyamızla birçok BlackBerry modelini piyasadaki en avantajlı fiyatlara abonelerimize sunduğumuz için mutluyuz. Üstelik bu kampanya ile abonelerimiz, Vodafone Red Dünyası’nın ayrıcalıklarından da faydalanabiliyor” şeklinde konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT