Bng Mağazalarında Anneler İçin Çok Özel Ürünler

Alışveriş Alışveriş Bng Mağazalarında Anneler İçin Çok Özel Ürünler

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Bng

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ May 9, 2010

Annelerine bir yaşam stili sunmak isteyenler için BNG mağazalarında 2010 ilkbahar yaz koleksiyonundan çok özel ürünlerin yanı sıra, aksesuar ve ayakkabıları ile ön plana çıkan İspanyol markası HOSS ve benzersiz oda parfümleri ve tütsüleri ile büyük beğeni toplayan Fransız Esteban’ın birçok ürünü bulunuyor.

“Taşların Yansıması” Koleksiyonu’ndaki temel renk her zamanki gibi BNG’nin vazgeçilmez ifadesi olan siyah. Beyaz, frambuaz, oksit, grej, su yeşili, gümüş, lila, bej ve antrasit, tamamlayıcı diğer renkler olarak koleksiyonda yer buluyor. Doğal taşların ilhamıyla hazırlanan koleksiyonda, taşların temel özelliği gibi; asimetrik kesimler, volümlü yüzeyler, kat kat renk geçişli kombinlerle oluşan detaylar lüks dokunuşlarla birleşerek tasarımlarda fark yaratıyor. BNG’yi özel ve farklı kılan fonksiyonel dizaynlar, özellikle triko ve penye gruplarında keşfedilmeyi bekliyor.

Fransız Esteban’ın özel ev parfümleri, tütsüleri, yağları, dolap içi kokuları ve farklı birçok ürünü barındırıyor. Esteban’ ın yeni serisi Légendes D’orient kokusu ile dikkat çekiyor.

İspanyol HOSS’un aksesuar ve ayakkabı koleksiyonunda bir çok seçenek bulunuyor. BNG koleksiyonu ile rahatlıkla kombinlenebilecek bu ürünler alternatif çizgisi ile dikkat çekiyor. Ağırlıklı olarak deri, yarı değerli taşlardan oluşan koleksiyonda zincir kombinli kumaş destekli iğneler, kolyeler, bileklikler bulunuyor. Bunun dışında gladyatör ve babet ayakkabılar spor şıklık sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT