Body Caffee`nin Vücut Bakımını Citylife`da Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Body Caffee`nin Vücut Bakımını Citylife`da Keşfedin

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 03 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Body Coffee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 3, 2008
“Body Coffee” ile cildinizi yaza hazırlayın…
BODY COFFEE’NİN VÜCUT BAKIMINI CITYLIFE’DA KEŞFEDİN.
Citylife, kişisel bakımına ve sağlığına özen gösterenlere yepyeni bir marka sunuyor: Body Coffee

Sağlıklı ve doğal binlerce ürün yelpazesi ile hizmet vermeye devam eden Citylife, Body Coffee vücut arındırıcı peeling’i ile sağlıklı bir vücuda ulaşmanıza yardımcı oluyor. Mucizevî kahve özünün cilt düzenleyici özelliği ile ayrı bir temizlik sağlayan Body Coffee daha zinde bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Kahve özlerinin rahatlatıcı kokusu ve diğer düzenleyici karışımları sayesinde rutin hayatınızdan uzaklaşarak, kendinize zaman ayırmanızı sağlayan body coffee, içeriği sayesinde size sağlıklı bir yaşam sunuyor. Body Coffee düzenleyici özelliği ile micro hücresel dolaşımı geliştirerek, selülitleri ve toksinleri azalttığı gibi antioxidant özelliği ile görülebilir yaşlanma etkileri ile mücadele ediyor.

Doğal içeriği ile kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olan Body Coffee Body Polish’in kullanımı ise son derece pratik… Islak vücuda masaj yapılarak, sonrasında bol su ile temizlenen Body Polish, cildinizde biriken ölü tabakayı almanıza yardımcı oluyor.

Citylife mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulan Body Coffee’nin peelinginin yanı sıra duş jeli’nden aromaterapi özellikli mumlara kadar pek çok ürün bakımına özen gösterenleri bekliyor.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nden sonra Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazalarını da hizmete sunan Citylife’da; 150 çeşit diyet ve diyabetik ürün, 400 organik ürün, 1000’e yakın kozmetik ürünü, 150 adet besin desteği ve 350 adet sağlık odaklı kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT