Bonus, Flexi, Shop&Miles, American Express ve &club sahipleri 14 Şubat’ı unutamayacak!..

Alışveriş Alışveriş Bonus, Flexi, Shop&Miles, American Express ve &club sahipleri 14 Şubat’ı unutamayacak!..

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Garanti Bankası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Bonus, Flexi, Shop&Miles, American Express ve &club sahipleri 14 Şubat’ı unutamayacak!..
Garanti Bankası’nın Bonus, Flexi, Shop&Miles, American Express ve &club kartlarına sahip tüm aşıkların, 14 Şubat Sevgililer Günü unutulmaz geçecek. Garanti, sevdiğine romantik bir süpriz yapmak isteyenlere, taksitler, %25’e varan indirimler ve özel fiyatlar gibi pek çok fırsat sunacak.

Bonus ve Shop&Miles’a +3 Taksit
Bonus ve Shop&Miles kredi kartları, 22 Şubat tarihine kadar 100 TL ve üzerindeki giyim ve kozmetik alışverişleri için +3 taksit olanağı sunacak. Bonus Card ayrıca, Sevgililer Günü’ne özel 500 TL Avans Bonus kampanyasını başlattı. 20 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanyaya katılmak isteyenlerin, “AVANS” yazarak bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesini 3340`a yollamaları yeterli olacak. Bonus Card’ın doğaya gösterdiği hassasiyet, Sevgililer Günü’nde de devam edecek. Sevgililere WWF`den Bonus Card ile alınan doğa dostu her hediyeye %5, Çevreci Bonus ile alınan hediyeler ise %10 bonus kazanacak.

Shop&Miles’tan 2.000 Mil Fırsatı
Türkiye’nin ilk ve en prestijli uçuş milli kredi kartı Shop&Miles, kart sahiplerine Şubat ayı boyunca yapacakları 2.000 TL ve üzeri harcamalarda 2.000 mil kazandıracak. Romantik Shop&Miles sahipleri, Interflora üyesi 1.300 çiçekçiden, 10-15 Şubat tarihleri arasında yapılan harcamalarda %10 indirimden yararlanacak. Sevdiğinde asla geçmeyecek bir etki bırakmak isteyenler, Diamond mağazalarında sunulan %25 indirim ve 6 taksit fırsatını değerlendirebilecek. Türkiye Mövenpick Otelleri, gözlerden uzakta, baş başa bir Sevgililer Günü geçirmek isteyen kart sahiplerine, odalarda upgrade imkanı sağlayacak, ayrıca Şubat ayı boyunca masaj salonlarında %25 indirim sunacak. Shop&Miles, sevdiğine seçkin giyim markalarından hediye almak isteyenler için, BCBG Maxazria’da %20 indirim, Ermenegildo Zegna’da 3 taksit, Ralph Lauren’de 3 taksit, YKM’de 4 taksit imkanı sunacak. Shop&Miles sahipleri ayrıca, Stefanel’den 16 Şubat’a kadar yapacakları alışverişlerde, yoncalı ürünlere %20 indirimle sahip olacak.

Flexi Card Sahiplerine 50 TL’ye Varan İndirim
7-13 Şubat tarihleri arasında 250 TL ve üzerinde giyim, kozmetik ve elektronik alışverişi yapan Flexi Card sahiplerini, Sevgililer Günü’nde süprizler bekleyecek. Kart sahipleri, 14 Şubat günü boyunca, restoran ve çiçekçilerden yapacakları 30 ile 500 TL arasındaki harcamalarda, %10 indirimden yararlanacak.

American Express ve &club Card Sahiplerine Ayrıcalıklı İndirimler
American Express ve &club Card sahipleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapacakları tüm restoran harcamalarını %14 indirimli gerçekleştirecek.
American Express, “Bee Goddess” ürünlerinde %15 indirim sunarken, isteyenlere, 7 Şubata kadar, sevdiğinin isminin baş harfini taşıyan özel tasarım yapabilecek. Şubat ayı boyunca, Park Hyatt İstanbul - Maçka Palas’ta konaklayan American Express sahipleri, çift kişilik “Spa Signature Massage” imkanından yararlanırken, oteldeki “Lounge at Park Hyatt” ve “The Prime” restoranlarda %15 indirimli yemek yiyebilecek. Dolce Pastanesi, American Express sahiplerine %15 indirim uygulayacak.
&club sahipleri Butterfly Chocolate’tan çikolata kalpler, dudaklar ve güllerle süslü bir saksıyı %15 indirimle alabilecek. Her günü Sevgililer Günü ilan eden Shop&Miles&club üyeleri, Şubat ayı boyunca Changa’da, Midnight Express’te %15 indirimli ve romantik bir yemek yiyebilecek. Richmond Wellness-Spa ise &club üyelerini, çok özel fiyatlarla ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT