Bonus’tan Rock’n’Coke’a özel kart

Alışveriş Alışveriş Bonus’tan Rock’n’Coke’a özel kart

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Bonus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Bonus’tan Rock’n’Coke’a özel kart
Bu yıl ilk kez Rock’n’Coke festivaline destek veren Garanti Bankası, festivale özel Bonus’Rock Card’ı hizmete sunuyor. Bonus’Rock sayesinde Rock müziği tutkunları, Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından olan festival süresince tüm ödemelerini, güvenli ve pratik şekilde yapabilecek. Türkiye’nin gerçek anlamdaki ilk ön ödemeli kartı olan ve festival alanının girişinden temin edilebilecek Bonus’Rock Card’a, istenilen miktarda para, POS cihazları üzerinden anında yüklenebilecek.

Bonus’Rock Card, festivale katılanları nakit taşıma sıkıntısından kurtarmanın yanı sıra, 2 gün süresince düzenlenecek turnuvalarda süpriz hediyeler kazanma şansı da sunacak. Bonus Rock Card, 30 Eylül 2009’a kadar Garanti Üye İşyerleri’nde yapılan alışverişlerde kullanılabilecek.
Festival süresince katılımcıların yiyecek, içecek, eğlence ve alışveriş gibi tüm ihtiyaçları, Bonus’Rock Card’larla karşılanacak. Bonus Trink Card’ın da kullanılabileceği festival alanında, toplam 120 kişilik Bonus ekibi, 6 noktada kart satışı ve para yükleme hizmeti verecek. Garanti müşterileri ise Bonus’Rock Card’ı, nakit, kredi kartı veya banka kartlarını kullanarak alabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Müdürü Selin Billi, “Bonus Card’ı şimdi de, gençlerin heyecanla beklediği Rock’n’Coke festivaline entegre ettik. Festival alanında geçerli tek kart olacak Bonus’Rock Card’la, müzikseverlere sürprizlerle dolu bir festival yaşatacağız. Türkiye’nin en iyi organizasyonlarından biri olan Rock’n Coke’da müzikseverlerin eğlencenin keyfini doyasıya çıkartmalarını sağlamak için hizmete sunduğumuz Bonus’Rock Card için, dünyada bir ilk olan ve Ingenico tarafından geliştirilen temassız kartları da kabul eden mobil terminalleri kullanacağız. 930 G Mobil ismi verilen bu cihazlar ın renkli ekranları sayesinde, Rock’n Coke festivalinde çapraz satış promosyonları da yapılabilecek. Bonus Card olarak, müzikseverlerle bir araya gelmekten ve Bonus’un neşesini paylaşmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT