Bosch Buhar İstasyonlu Ütü ile Yüzde 25`e Varan Enerji Tasarrufu

Alışveriş Alışveriş Bosch Buhar İstasyonlu Ütü ile Yüzde 25`e Varan Enerji Tasarrufu

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 21 Haziran 2011 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 21, 2011

Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy buhar istasyonlu ütü, “ECO” konumu ile yüzde 25’e kadar enerji tasasrufu sağlayarak, hem doğa hem de aile bütçesi dostu oluyor. Bu sayede, özellikle yazlık kışlık giysi değişiminin sıkça yapıldığı bu dönemde artan ütü ihtiyacına hem pratik hem de ekonomik bir çözüm getiriyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla tüketicilerin hayatı kolaylaştıran çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, kadınların, ev işleri arasında en büyük dertlerinden biri olan ütü işine çok ekonomik ve aynı zamanda çevreci bir çözüm getiriyor.

Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy buhar istasyonlu ütü, sahip olduğu “ECO” özelliği ile enerji tüketimini yüzde 25’e varan oranlarda azaltarak, elektrik tüketimini düşürüyor. Bu da elektrik faturalarına olumlu bir şekilde yansıyarak, aile bütçesine önemli bir katkı sağlarken, daha az harcanan enerji sayesinde doğaya da artı değer olarak dönüyor.

Kesintisiz Ütü, Akıllı Uyarılar
Tam da şimdi kışlık giysilerden yazlıklara geçiş yapılan bu dönemde, bolca ütü yaparken tasarruflu ve kolay ütü yapmayı kim istemez ki? Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy buhar istasyonlu ütü, özellikle de kalabalık ve çocuklu ailelerin tam da bu ihtiyacına özel bir çözüm. Enerji tasarruflu oluşunun yanı sıra çıkartılabilir 1,4 litre kapasiteli su tankı sayesinde sürekli olarak su ilave edilebiliyor ve bu özellik de kesintisiz olarak iki saate yakın ütü yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, akıllı göstergeleri sayesinde “su tankı boş” ve “buhar hazır” gibi uyarılarla ütünün kolay ve rahatlıkla kullanılmasına olanak sağlıyor.

Özel Taban, Mükemmel Kayganlık
Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy buhar istasyonlu ütü, Palladium-Glissée tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları, ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. Kullanıcı için ütülemeyi kadifemsi bir dokunuşa ve son derece keyifli bir eyleme dönüştüren bu sistem, cep kenarları, düğme yanları gibi en zor erişilen bölgelere bile rahatça ulaşılmasını ve mükemmel sonuçların elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Bosch StyLine Kahvaltı Seti ile Uyumlu Tasarım
Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy buhar istasyonlu ütü, aynı zamanda, TAT8613 ekmek kızartma makinesi, TKA 8013 kahve makinesi ve TWK8613 su ısıtıcıdan oluşan Bosch StyLine kahvaltı setinin tasarımı ile de çok uyumlu.

Bosch TDS3530 Sensixx B35L ProEnergy Buhar İstasyonlu Ütü – Özellikler
• Güç: Maksimum 2200 Watt
• Ütü: 750 W Kazan: 1450 W
• Palladium-Glissée taban: 3 aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları ile ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlar
• `ECO` konumu: %25’e kadar enerji tasarrufu
• Isınma süresi: 2 dakika
• Çıkartılabilen 1.4 litre kapasiteli su tankı: Sürekli su ilave edebilme özelliği sayesinde kesintisiz ütü yapma imkanı
• Yüksek ve yoğun buhar çıkışını sağlayan 5 bar buhar basınç performansı
• `Intelligent steam`: geliştirilmiş basınçlı buhar sistemi (0-130 g. max)
• Sabit ve dikey buhar miktarı: 130 g/dakika
• calc´n clean timer: kireç birikintilerini temizleme sayacı. Su tankı anti-kireç kapağı açılarak temizlenebilir
• "Auto-shut-off" otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü belli bir süre hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keser ve kapanır
• 2 metre uzunluğunda buhar kablosu
• "su tankı boş" ve "buhar hazır" göstergeleri
• Işıklı açma/kapama tuşu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT