Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı ile Yolculuk Enerji Verimliliğine

Alışveriş Alışveriş Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı ile Yolculuk Enerji Verimliliğine

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 16 Ağustos 2011 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 16, 2011

Bosch Ev Aletleri’nin dünyada en az enerji ve su tüketen yüksek teknoloji ürünü “doğa dostu” bulaşık makineleriyle donattığı Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı, Avrupa turu kapsamında Almanya, Polonya ve İsveç’ten sonra şimdi de Türkiye’yi ziyaret ediyor.

7 Temmuz - 16 Ağustos 2011 tarihleri arasında Malatya, İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’da bayiler ve tüketiciler ile buluşacak olan 14 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğindeki dev TIR, ziyaretçilerini, Bosch bulaşık makineleri ile tanıştırırken, enerji verimliliği konusunda da bilgilendirecek.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin, bulaşık makinelerini tanıtmak ve tüketicilerini, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirmek amacıyla geliştirdiği, Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı Türkiye’ye geliyor. 19 Ocak’ta Avrupa turuna çıkan TIR, Almanya, Polonya ve İsveç’in ardından çıkacağı Türkiye turuna 7 Temmuz’da Malatya’dan başlayacak ve 16 Ağustos’a kadar beş ilde yedi farklı noktada tüketicilerle buluşacak.

Daha Az Elektrik, Daha Az Su, Daha Çok Performans

7 - 8 Temmuz 2011 tarihlerinde Malatya’ya ardından da İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’ya gidecek olan 14 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğindeki Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı, tüketicilere Bosch bulaşık makineleri teknolojisini yakından inceleme fırsatı sunuyor.

Bosch Ev Aletleri’nin dünyada geçerli olan ölçüm standartlarını dikkate alarak ürettiği; enerji ve suyu en az tüketmesi ile rakipsiz olan ve tasarrufu bir opsiyon olmaktan çıkarıp, bir standart haline getiren bulaşık makinesi modellerini taşıyan TIR, konakladığı yerlerde bayilerin ve tüketicilerin ziyaretine açılacak. Ziyaretçiler, TIR’ın içine yerleştirilen farklı modellerdeki bulaşık makinelerini yakından inceleme fırsatı bulacak ve TIR’da bulunan yetkililerden bulaşık makinelerinin verimliliği ile elektrik ve su tüketimi ve diğer özellikleri hakkında bilgi alabilecek. Ziyaretçiler, ActiveWater Eco ve Zeolit® kurutma sistemlerinin nasıl çalıştığını yakından inceleyebilecek ve özel geliştirilmiş ses odasında ise ne kadar sessiz çalıştığına tanık olacak.

Sadece 6,5 Litre Su İle Doğal Kaynakların Korunmasına Büyük Katkı

Bosch’un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini, teknoloji oluşturuyor. Bugün Bosch’un patent kayıtlarının %40’ı, doğal kaynakların ve çevrenin korunmasını hedefleyen teknolojilerden oluşuyor. Çevre dostu üretim yöntemlerinden enerji verimliliğine sahip teknoloji araştırmalarına kadar tüm birimlere daima bu ilke yön veriyor. Bosch’un “Doğa Dostu Teknoloji” prensibi, doğal kaynaklarımızı koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen teknolojilerini tanımlıyor.

İşte bu ilke, tüm Bosch tasarımlarında en önemli değerlerin başında geliyor. 1975 yılında her yıkamada 60 litre su tüketen bulaşık makinelerinin yerine günümüzde bulaşıklar, Bosch ActiveWater Eco özelliği sayesinde standart programlarda sadece 6,5 litre su kullanılarak yıkanıyor.

Yolculuğa Malatya’dan Başlıyor, İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’yı da Geziyor

Türkiye’de 7 - 8 Temmuz’da Malatya Fuar alanına kurulacak olan Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı 11 - 15 Temmuz’da İstanbul Anadolu yakasında Viaport AVM’de, 16-20 Temmuz’da ise Maltepe Carrefour’da Bosch bayileri ve tüketicileriyle buluşacak.

22 - 25 Temmuz’da İzmir Çiğli Kipa AVM ve 26 - 31 Temmuz’da İzmir Bornova Forum AVM önünde kurulacak olan TIR daha sonra 3 - 7 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir Neoplus AVM ve son olarak da 11 - 16 Ağustos tarihleri arasında Ankara AnkaMall AVM’de tüketicilerle buluşacak. Bosch Bulaşık Makinesi Sergi ve Deneyim TIR’ı kurulacağı tüm noktalarda sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasında ziyarete açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT