Bosch Indüksiyonlu Ocak Alana Korkmaz Tencere Seti Hediye

Alışveriş Alışveriş Bosch Indüksiyonlu Ocak Alana Korkmaz Tencere Seti Hediye

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Haz 30, 2011

Bosch Ev Aletleri, Haziran ayı boyunca Bosch indüksiyonlu ocak alanlara manyetize olarak ısıyı çekebilen tabanıyla indüksiyon ocak teknolojisine uygun üretilen Korkmaz markalı 310 TL değerindeki Prestige Tencere Seti’ni hediye ediyor. Özel manyetik alanı ile doğrudan tencereyi ısıtarak, ısı ve zaman kaybını önleyen, mutfaklara estetik, enerji tasarrufu ve konforu bir arada getiren Bosch indüksiyonlu ocaklar, hediyesi ile size geliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, pişirme alanında bir tencerenin bulunup bulunmadığını algılayarak, pişirme bölgesinin çapını var olan tencere tabanına göre otomatik olarak ayarlayan indüksiyonlu ocakları ile mutfaklara estetik, enerji tasarrufu ve konforu bir arada getiriyor. Üstelik Haziran ayı boyunca üç model olarak satışa sunulan Bosch indüksiyonlu ocaklardan alanlara, indüksiyonlu ocak teknolojisine uygun olarak geliştirilen Korkmaz markalı 310 TL değerindeki Prestige Tencere Seti de hediye olarak veriliyor.

Ocak gözü ya da mutfağınız değil, tencereniz ısınsın
Bosch’un indüksiyonlu ocaklarının tabanında bulunan özel manyetik alan, tencereyi algılayarak sadece tencerenin tabanını ısıtıyor. Tencerenin etrafındaki bölüm ısınmıyor. Bu sayede indüksiyonlu pişirme yöntemi, diğer pişirme yöntemlerine göre birçok avantaj sunuyor. Ocak gözü yerine doğrudan tencere ısındığı için enerji kaybı olmuyor ve fazla enerji tüketimi önlenmiş oluyor. Böylece indüksiyon teknolojisi ile sadece enerji değil aynı zamanda zamandan da tasarruf sağlanıyor. Üstelik, mutfaklar da gereksiz yere ısınmamış oluyor.

Hızda rakip tanımıyor, zamanınız size kalıyor
PowerBoost fonksiyonuna sahip Bosch indüksiyonlu ocaklar, tüm pazardaki en hızlı ocaklar olarak öne çıkıyor ve bu özelliği ile de kullanıcıya, oldukça fazla zaman tasarrufu sunuyor. Bosch indüksiyonlu ocağa koyduğunuz 2 litre suyla dolu bir tencere 3,39 dakikada 90°C sıcaklığa ulaşıyor. Bu süre diğer cam seramik ocaklar ile karşılaştırıldığında indüksiyonlu ocakların yüzde 25 daha hızlı olduğunu gösteriyor.

Güvenlik en üst düzeyde
Güvenlik konusunda indüksiyonlu ocaklar yine ön sıralarda yer alıyor. Bu ocaklarda cihaz otomatik olarak ocağın üzerindeki tencereyi algılıyor ve sadece tencerenin tabanını ısıtıyor. Üstelik tencere ocağın üzerinden alındığında da ocak gözü kendiliğinden kapanıyor. Pişirme alanının diğer ocaklara göre daha az ısınması ve daha hızlı soğuması parmaklarınızı yakma tehlikesini de oldukça azaltıyor.

Temizlikte de büyük kolaylık
Bosch indüksiyonlu ocakların temizlenmesi de oldukça kolay. Çünkü cam seramik yüzey az ısınıyor ve bu sayede ocak üzerinden taşan sıvılar, dökülen yemekler yanmıyor. Bu da size temizlikte kolaylık ve zaman tasarrufu sağlıyor. İçinize sinen mükemmel bir temizlik için ocağınızı sadece ıslak bir bezle silmeniz yeterli oluyor. İnatçı kirler olmadığı için ovma gibi sıkıcı, zor ve zaman alan işlemlere gerek kalmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT