Bosch IQ800 İkilisi, Şık Tasarımları ile Banyonun Başköşesini Hak Ediyor

Alışveriş Alışveriş Bosch IQ800 İkilisi, Şık Tasarımları ile Banyonun Başköşesini Hak Ediyor

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, şıklığıyla ön plana çıkan yeni IQ800 çamaşır ve kurutma makinesi ikilisini, Eylül 2011 itibariyle tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Birbirini tamamlayan tasarımları ve özellikleri ile ayrılmaz bir ikili olan Bosch WAY24760TR Logixx IQ800 Çamaşır Makinesi ve WTY86860TR Logixx IQ800 Kurutma Makinesi, geliştirilmiş özellikleri ve hoş görünümleri ile banyoların şıklığını tamamlıyor. Banyolardaki zarafet anlayışını yeniden tanımlayarak, estetik olmayan görünümleri nedeniyle çamaşır ve kurutma makinelerini, en görünmez köşelere ya da dolap içlerine saklama alışkanlığını da ortadan kaldırıyor.

Bosch IQ800 Çamaşır Makinesi, A enerji sınıfından yüzde 30 daha tasarruflu

Bosch WAY24760TR Logixx IQ800 Çamaşır Makinesi, şık tasarımının yanı sıra EcoSilence Drive™ Teknolojisi ile verimlilik, sessizlik ve dayanıklılık konusunda da devrim yaratıyor. Bosch tarafından geliştirilmiş olan devrimci EcoSilence Drive™ fırçasız motor, kendinden öncekilerin tümüne kıyasla daha sessiz, daha hızlı, daha çok enerji verimliliğine sahip, daha sağlam ve daha güçlü bir performans sergiliyor. Akıllı elektronik kontrolü sayesinde A enerji sınıfından bile yüzde 30 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

VarioPerfect Teknolojisi ile hem hızlı hem ekonomik yıkama bir arada

Bosch WAY24760TR Logixx IQ800 Çamaşır Makinesi’nin sahip olduğu VarioPerfect Teknolojisi, kullanıcılarına her iki seçeneği aynı anda sunuyor. EcoPerfect ve SpeedPerfect özellikleriyle VarioPerfect, her iki durumda da mükemmel temizliğin garantisi olarak ön plana çıkıyor. Zamanı olmayan veya çamaşırlarını en kısa sürede yıkamak isteyenler için geliştirilen SpeedPerfect, seçilen programın süresini otomatik olarak yüzde 60’a kadar azaltıyor. Çamaşır yıkama konusunda acelesi olmayan ve aynı zamanda enerjiden tasarruf etmek isteyen kullanıcılara uygun olan EcoPerfect ise mükemmel temizlikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufuna olanak tanıyor. EcoPerfect, yıkama programını otomatik olarak ayarlıyor ve daha az enerji kullanarak çamaşırları mükemmel bir şekilde yıkıyor. EcoPerfect çamaşırları daha nazik bir şekilde yıkarken, , enerji kullanımı ise 0,13 KWh/kg’ye düşürüyor. Bu da enerji tüketiminin A sınıfından %30 daha az olması anlamına geliyor.

Bosch IQ800 Çamaşır Makinesi’nin ayrıcalıkları saymakla bitmiyor

Bosch WAY24760TR Logixx IQ800 Çamaşır Makinesi, Sentetikler Özel ,Kuş tüyü, Gömlek/Bluz, Sport/Fitness, Süper-Kısa 15`, Mix, Hafıza 1, Hafıza 2, Alerji - hijyen, Hasas sıkma, Havlu, yünlü, Hassas/İpek özel yıkama programları, nazik ama güçlü bir şekilde yıkamaya olanak tanıyan VarioSoft tambur yapısı", Süper-Kısa 15’ programı ve başlatıldıktan sonra makineye tekrar çamaşır koyulabilmesine olanak tanıyan yeniden yükleme özelliklerine de sahip.

Bosch IQ800 Kurutma Makinesi, A enerji sınıfından bile yüzde 50 tasarruflu

Bosch WTY86860TR Logixx IQ800 Kurutma Makinesi, kilogram başına sadece 0,23 kW saat enerji harcaması ile A enerji sınıfından bile yüzde 50 daha fazla tasarruf sağlıyor. Ayrıca çamaşırları, balkonda kurutmadan kaynaklanan toz, kir, is, egzoz gazları gibi zararlı etkenlerden koruyor ve kullanıcıyı çamaşır asma, kurutma, toplama gibi uğraşlardan kurtararak zaman tasarrufu da sağlıyor.

Ayakkabılarınız bozulmadan kolayca kurusun

Bosch WTY86860TR Logixx IQ800 Kurutma Makinesi’nde bir de özel ayakkabı sepeti bulunuyor. Böylece yeni yıkanmış spor ve bez ayakkabılarınız kurumadı diye üzülmenize gerek kalmaksızın ve ayakkabılarınız bozulmadan kolayca kurutabilmenize olanak tanıyor.

Kendi kendini temizlemesi, TFT ekranı ve özel programları ile çok ayrıcalıklı

Bosch WTY86860TR Logixx IQ800 Kurutma Makinesi, kendi kendini temizleyen kondenseri ile performansa zarar veren, kurutma sürelerinin uzamasına neden olan ve bu sebeple enerji tüketimini artıran kalıntıların oluşmasını engelliyor, diğer kurutma makinelerinde yapması gereken temizlik işlemlerini azaltarak kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor. Direkt erişim imkanı ile kullanıcı ara yüzü konsepti büyük kullanıcı kolaylığı sunuyor. Hızlı erişim düğmeleri ve yüksek çözünürlüklü renkli TFT ekranı sayesinde fonksiyonlar rahatlıkla görülebiliyor. Ayrıca "Mix, Yünlüler, ayakkabı, Havlu, Yorgan, Kot, Sport/Fitness, Kaz tüyü, Süper-Kısa 40`, Gömlek/Bluz" özel programlara da sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT