Bosch Quigo ile Her Çalışma Adeta Bir Sanat Eserine Dönüşecek!

Alışveriş Alışveriş Bosch Quigo ile Her Çalışma Adeta Bir Sanat Eserine Dönüşecek!

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Bosch Quigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Bosch’un kompakt çapraz çizgili lazeri Quigo, istediği gibi, özenli bir sonuç düşleyen dekorasyon tutkunlarının, kendin-yapçıların, hobi arayışında olup yeni başlayanların vazgeçilmez ürünü olacak.

Duvar resimlerini, rafları yerleştirmek, deliklerini işaretlemek, soyut resim örneklerine göre yapılmış renkli dikdörtgen alanlar yaratmak ya da renkli alanları sökmek, duvar kağıtlarını özenli, düşlediği şekilde duvara yapıştırmak hatta fayans döşemek isteyen dekorasyon tutkunları, kendin-yapçılar için Bosch, Quigo’yu sunuyor.

Geometrik duvar mozaiklerini dahi kısa bir planlama ile doğru ve düzgün bir şekilde yerleştirmeyi mümkün kılan Bosch’un kompakt çapraz çizgili lazeri Quigo, her çalışmayı adeta bir sanat eserine dönüştüren gerçek bir mucize küpü özellikleri taşıyor!.

Quigo, kolay, pratik kullanımı ile yaratıcı fikri uygulamada sınır tanımıyor, her çeşit uygulamaya olanak tanıyor. Kendi kendine kot alarak ışınını otomatik olarak dik konuma getiren Quigo’nun koruyucu kapağı açıldığı anda, istendiği şekilde yatay ya da dikey uygulama çizgileri duvara yansıyor; 5 metre mesafeye kadar tüm duvarlarda birkaç saniye içerisinde görünür bir lazer çizgisi beliriyor.

Gerekli olan noktaya kolayca, tek bir el hareketi ile tam olarak yerleştirilebilen Quigo, beraberinde sunulan bağlama kancası sayesinde sandalye sırtlıklarına, merdivenlere, masa tablalarına, ayaklı lambalara ya da raflara rahatça takılabiliyor. Döner kol sayesinde istenen konuma ayarlanabilen ve sabit kalabilen Quigo, hassas yüzeylerde bile iz bırakmıyor.

Bosch Quigo, metalden yapılmış şık ve özel bir hediye kutusu içinde sabitleme kelepçesi ve iki adet pil ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT