Bosch Yoğuşmalı Kombi Alana, 100 TL`lik Hediye Çeki...

Alışveriş Alışveriş Bosch Yoğuşmalı Kombi Alana, 100 TL`lik Hediye Çeki...

Tarihler: 08 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Bosch

Telefon: 444 24 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2009 ~ Eki 15, 2009
Bosch Yoğuşmalı Kombi Alana, Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletlerinden 100 TL’lik Hediye Çeki...

Bosch Isı Sistemleri bayisinden kombi alan tüketiciler, Bosch marka beyaz eşya ve küçük ev aletleri’nden 100 TL’lik hediye indirim çeki kazanıyor.

Bosch Isı Sistemleri’nin 01 Eylül 2009 tarihinde başlayan ve 15 Ekim 2009’a kadar devam edecek olan kampanyası sayesinde tüketicilerin yüzü gülüyor.

Bosch Isı Sistemleri bayisinden Bosch markalı kombi alan tüketiciler, Bosch Beyaz Eşya bayilerinde kullanabilecekleri 100 TL’lik hediye indirim çeklerine sahip oluyor. Bosch Ev Aletleri’nden minimum 400 TL’lik ve üzeri alışveriş yapanlar, hediye indirim çekini kullanarak büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca kampanyadan yararlanan Bonus Card sahipleri + 6 taksit ödeme imkânından yararlanırken Axess kart sahiplerine, Ocak 2010 tarihinde ödeme seçeneği sunuluyor.

Şık tasarımları ile hemen her mekâna kolay ve hızlı monte edilebilen Bosch kombiler, aynı zamanda doğalgaz tüketiminde yüksek verim ve tasarruf sağlayan yoğuşmalı alternatifleri ile de tüketicilere birçok olanak sunuyor.

Bosch kombiler; TSE, CE, DIN, DVGW, VDE, BSI, NF gibi birçok saygın kurumun kalite sertifikalarına sahip olmasının yanı sıra 3 yıllık fabrika garantisi ile sunuluyor.

Bosch Isı Sistemleri, 444 24 74 servis destek hattı ile de tüketicilerinin yanında olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT