Botanika`dan Üretmek İsteyen Kadına Pencere Önü Bostanları

Alışveriş Alışveriş Botanika`dan Üretmek İsteyen Kadına Pencere Önü Bostanları

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Mart ayı ile beraber takvimler artık bahar mevsimini gösteriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü toprak ananın bize sunduğu güzelliklerin “yeniden doğuşu”nu temsil etmekle birlikte, aynı zamanda baharın uyanışını da bize hatırlatıyor. Sevdiklerine her şeyin en tazesini sunmayı seven kadınlar için Botanika’nın Pencere Önü Bostanları sizleri bekliyor.

Kış uykusundan uyanmaya hazırlanan doğa, Mart ayının gelişiyle birlikte hareketlenmeye başladı. Türkiye’de hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika, Pencere Önü Bostanları ile yeşil sebzeyi sizlerle buluşturuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde doğanın armağanı taze ve sağlıklı sebzeleri, tüm kadınlara Botanika hediye ediyor.

Botanika tarafından üretilen Çiçek Çoşturan aile üyesi ‘Pencere Önü Bostanları’ ile kadınlar tohumdan sebze yetiştirme zevkini yaşıyor. Bahçe sahibi olmadan sebze yetiştirilebilen bu küçük bostanlar, sebze yetiştirmenin tüm aşamalarını öğretiyor. Pencere Önü Bostanları, günlük sulama ile yeşerip serpiliyor ve yemeklerin vazgeçilmez çeşnisi oluyor.

Kadın, üretken, doğurgan yapısı nedeniyle her zaman doğa ile özdeşleştirilir. Doğanın devamını sağlayan üretken güç kadının, Botanika’nın Pencere Önü Bostanları ile evlerinde en özel ve en doğal bitki ve sebzeleri yetiştirme imkanı sunuyor. Çocuğuna doğa sevgisi aşılamak isteyen anneler için de bitki kültürü eğitim seti oluyor. Her bir saksıda farklı tohumların olduğu ‘Pencere Önü Bostanları’nın; tere, roka, taze soğan, dereotu, turp, maydanoz, semizotu, hindiba, buğday çimi ve kedi çimi gibi bitki tohumları çeşitleri siz kadınları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT