Botanika Gardener Şemsiyeli Sandalye ile Gölgeyi Yanınızda Taşıyın

Alışveriş Alışveriş Botanika Gardener Şemsiyeli Sandalye ile Gölgeyi Yanınızda Taşıyın

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2007 Perşembe

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 5, 2007
Botanika Gardener şemsiyeli sandalye ile gölgeyi yanınızda taşıyınKendi renginizi seçin, gölgeyi garantileyin
Botanika Gardener şemsiyeli sandalyeler rengarenk, cıvıl cıvıl… Karakterinize en uygun renkteki şemsiyeli sandalyeyi seçin, yaz boyunca kendinizi en iyi şekilde ifade edin. Ayrıca şemsiyeli sandalyeler ile gölgeyi yanınızda taşıyabilirsiniz. Nasıl mı? Şemsiyeli sandalyeler katlanarak sırt çantası gibi taşınabiliyor ve böylece gölgeden hiç çıkmıyorsunuz. Bu yaz siz de rengarenk Gardener şemsiyeli sandalyelerden kullanın, 2007 plaj modasından geri kalmayın.

Botanika’nın Gardener markalı “şemsiyeli sandalyeleri” pratikliğinin yanı sıra göz alıcı renkleri ile de dikkat çekiyor. 3 farklı boyda satışa sunulan şemsiyeli sandalyelerin beğendiğiniz rengini seçebilir, yaz süresince tarzınızı yansıtabilirsiniz. Çünkü renkler insanlar üzerinde farklı etkiler bırakabiliyor. Örneğin, pembe sakinleştirici bir özelliğe sahipken, mor romantizme ve duygusallığa gönderme yapıyor. Gardener şemsiyeli sandalyeler arasından istediğiniz rengi seçin ve yaşamınıza renk katın. Üstelik Gardener şemsiyeli sandalyeleri katlayıp sırt çantası gibi taşıyabilir, gölgeyi garanti altına alabilirsiniz.

Gardener şemsiyeli sandalyeler birbirinden canlı renklere sahip bulunuyor. Sandalyelerin her bir rengi ise ayrı bir anlam taşıyor. Turuncu, sıcaklık, memnuniyet ve verimliliği simgelerken, yeşil yaşamı, gençliği, yenilenmeyi temsil ediyor. Şakacılığı, aydınlığı, yaratıcılığı, samimiyeti ön planda tutan kişiler ise sarı renkteki şemsiyeli sandalyeleri tercih ediyorlar. Romantikler ise pembe sandalyeler alıyorlar. Güven ve sadakat kavramlarını en önde tutanlar ise tercihlerini mavi renkteki Gardener şemsiyeli sandalyelerden yana kullanıyorlar.

Çocuk boyunun ağırlığı yalnızca 1150 gram olan ve katlanabilen Botanika Gardener şemsiyeli sandalyeleri taşımak çok kolay. Takın sırtınıza, sandalyenin ayarlanabilen şemsiyesi sayesinde açık alanda yürürken bile gölgeden çıkmayın. Farklı renk seçenekleriyle satışa sunulan Gardener şemsiyeli sandalyeler, bu yaz plaj keyfinizi en üst düzeye çıkarıyor. Sandalyeye bağlı çantaya ise güneş yağı, anahtar, kimlik, vb. gibi eşyalarınızı koyabilir, yanınızda başka bir çanta taşımak zorunda kalmazsınız. Bu yaz Gardener şemsiyeli sandalyeler sayesinde plaj keyfiniz maksimuma ulaşacak.

Botanika tarafından çok uygun fiyatlarla satışa sunulan Gardener şemsiyeli sandalyeler Carrefour, Maxi, Tekzen ve Praktiker’den ya da internet üzerinden www.hepsiburada.com ve www.estore.com.tr’den satın alınabiliyor. Gardener şemsiyeli sandalyeler hakkında detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT