Boy Kompleksi Olanlara!

Alışveriş Alışveriş Boy Kompleksi Olanlara!

Tarihler: 10 Nisan 2006 Pazartesi ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2006 ~ Nis 15, 2006
BOY KOMPLEKSİ OLANLARA!..
POLARİS 2006’İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU “BOY KOMPLEKSLERİNİ” ORTADAN KALDIRIYOR.. ÇİÇEK DESENLERİ, TAHTA TOPUKLAR, TAŞLI VE PIRILTILI TASARIMLAR KOLEKSİYONDA İLK DİKKATİ ÇEKENLER ARASINDA YER ALIYOR.. MODERN VE ÇEKİCİ BABETLER İSE YAZ MODASINDA YERİNİ ŞİMDİDEN SAĞLAMLAŞTIRIYOR.

Uzun boylular için sıfır topuklu pırıltılı, etnik desenli terlikler hazırlayan marka, kısa boylulara ise 70’lerin “apartman” topukları ile farklı seçenekler sunuyor. 80’lerin Sabo çılgınlığı Polaris’le geri dönerken tahta tabanlı terlikler yeni bir modanın öncülüğünü yapıyor.

Terliği hayatımıza sokarak, ayaklarımıza estetik rahatlık sunan Polaris, yine iddialı ve zengin bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Topukta baskılar, taşlı ve ince bantlı modeller, etnik desenler ve bahar çizgilerinin yer aldığı Polaris koleksiyonunu şık çantalar tamamlıyor.

Özellikle pırıltılı, sıfır topuk kapalı terlikler şık görünümü ile gece ve gündüz kullanılabilir modeller olarak öne çıkıyor. Yüksek ince topuklar gece davetleri için vazgeçilmezler arasında yerini alırken, mantar topuklarda sezonun trend renkleri dikkat çekiyor.

Gökkuşağı renklerini ayaklarımıza yansıtan Polaris 2006’ilkbahar/Yaz koleksiyonu, terliği yeniden hayatımızın bir parçası haline getirecek gibi görünüyor. Alışveriş listenizde Polaris’de olsun..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT