Boybeyi’nin Bahar Yüzüğünde Kelebekler Kanat Çırpıyor

Alışveriş Alışveriş Boybeyi’nin Bahar Yüzüğünde Kelebekler Kanat Çırpıyor

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Boybeyi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ May 30, 2012

Bahar heyecanıyla kanatlanan bir kelebek sizi bir çiçek olarak görse ve parmağınıza konsa… Boybeyi’nin pırlanta, yakut ve safirle işlenmiş kelebek motifli yüzüğü zarafetinize zarafet, güzelliğinize güzellik katıyor. Zevkli tasarımıyla bu yüzük, davetlerde ve şık gecelerde parmağınızda uçuşarak size eşlik ediyor.

Baharda güzelliğiyle kalbinizi çalacak bir mücevher hayal ediyorsanız, Boybeyi’nin kelebekli yüzüğü tam size göre! Zarif tasarımıyla dikkat çeken ve sadece sınırlı sayıda üretilen bu yüzük bir bahar hikayesi anlatıyor. Hikayede safir kanatlı alımlı kelebekler, pırlantalar arasında kanat çırpıyor. Konmak için en alımlı kadınların parmağını seçiyor.

Sevilen dizilerin de mücevher tasarımcısı olan Mete Boybeyi, her bir mücevheri kendi tasarlıyor ve her tasarımdan sınırlı sayıda üretiliyor. Boybeyi’nin mücevherleri farklı şeyler arayan, seçici ve mücevhere bir sanat eseri olarak bakan kişilerin beğenisini topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT