Boyner Evde ile İlkbaharın En Güzel Renkleri Evlere Geliyor

Alışveriş Alışveriş Boyner Evde ile İlkbaharın En Güzel Renkleri Evlere Geliyor

Tarihler: 02 Nisan 2012 Pazartesi ~ 02 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2012 ~ Haz 2, 2012

Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından bahçe mobilyalarına kadar evlerin her ihtiyacını karşılayan Boyner Evde’nin 2012 Ilkbahar-Yaz koleksiyonu, Boyner Evde Mağazaları’ndaki yerini aldı. Boyner Evde Koleksiyonu’ndaki pembe tonları baharı müjdeliyor.

Her sezon değişen konseptleri ve yenilenen yüzüyle farklı tarzlara hitap eden Boyner Evde, geniş ürün yelpazesi ile her evi bambaşka bir çehreye büründürmenin formülününü sunuyor. Özgün tasarımları ve canlı renkleriyle sofra ürünlerinden mumluklara, banyo gereçlerinden aksesuara pek çok ürünle evlerin günlük ihtiyaçlarına uygun zarif çözümler sunmaya devam ediyor. Boyner Evde’nin 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu da işlevsel şıklığı evlere taşıyor. Boyner Evde koleksiyonu, ilkbaharın müjdecisi pembe tonlarıyla evlere baharın canlılığını taşıyor.

Doğanın uyanışını sembolize eden ilk temaya, doğal dokular ve nötr renkler hakim. Baharın gelişiyle uykusundan uyanan doğanın saflığı ve aydınlığı, bu konseptin ürünleriyle evlerinize girmeye hazırlanıyor. Temanın başrolünde yer alan pembe ve tonları; bej, pudra ve beyazlarla bütünleşiyor. Doğal dokular ve malzemeler, hasır ve ahşap dokuları, eskitilmiş görünümlü porselenler, çiçek ve kuş desenleri koleksiyonun doğalllığının altını çiziyor. Tüm tasarımlar, evlere baharın dinginliğini ve doğanın uyanışını taşımaya hazırlanırken, özellikle cam objeler ve romantik fenerler; yaz akşamlarına da gönderme yaparak yeni mevsimin müjdecisi oluyor.

Boyner Evde’nin yeni koleksiyonundaki ürünler, bahar havasının keyfinin çıkarılacağı balkonlara, yaz akşamlarında kurulacak keyifli sofralara ve doğayla bütünleşen bahçelere çok yakışacak.

Her sezon yenilenen konseptleri ve özgün tasarımları ile Boyner Evde, tüm Boyner ve Boyner Evde Mağazaları’nda küçük dokunuşlara evlerinin çehresini yenilemek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT