Boyner Mağazaları’ndan Seçilen Hediyeler, Çok Özel Bir Sürprize Aracılık Ediyor

Alışveriş Alışveriş Boyner Mağazaları’ndan Seçilen Hediyeler, Çok Özel Bir Sürprize Aracılık Ediyor

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Şub 14, 2012

KONUŞAN HEDİYELER BOYNER MAĞAZALARI’NDA!

Sevgililer Günü’nde sevdiklerinin hediyelerini Boyner Mağazaları’ndan seçenler, sevdiklerine hediyeleriyle birlikte kişiye özel sesli mesaj da iletebiliyor.

Sevgililer Günü hediye alışverişinin adresi Boyner Mağazaları, hediye alışverişine keyif katan çok özel bir uygulama hazırladı. Boyner Mağazaları tarafından Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan, QR Kod taşıyan hediye kartları ile en içten dilekler, Boyner müşterilerinin kendi seslerinden sevdiklerine ulaşıyor.

3-14 Şubat tarihleri arasında Boyner Mağazaları’nda yapılan hediye alışverişleriyle birlikte sunulan QR Kod’lu hediye kartlarına, hediyeyi satın alan kişi kendi sesinden dilediği mesajı kaydedebiliyor. QR Kod’un müşteriye ait akıllı telefon veya mobil cihaza okutulmasıyla, kayıt yapan kişiye ses kaydetmeye hizmet eden bir çağrı geliyor. Bu çağrıyla kaydedilen mesaj, artık QR Kod aracılığıyla sahibine ulaşmaya hazır hale geliyor. Hediyeyi teslim alan kişi, kartın içindeki QR Kod’u, mobil cihazına yükleyeceği bir QR Kod Okuyucu ile kendisine özel mesajını dilediği kadar dinleyebiliyor. Böylelikle Sevgililer Günü hediyeleri, en güzel sevgi mesajlarıyla sahiplerine ulaşıyor, Boyner Mağazaları’ndan seçilen Sevgililer Günü hediyeleri, unutulmaz bir sürprize aracılık ediyor.

Akıllı telefon sahibi olmayan Boyner müşterileri de bu uygulamadan faydalanabiliyorlar. Kartların içinde yer alan QR Kod numarası, SMS yoluyla sesli mesaj kaydetmeye ve kaydedilen mesajları dinlemeye olanak tanıyor.

Sevgililer Günü hediyelerini özel bir mesajla kişiselleştirmek ve sevdiklerine unutulmayacak bir sürpriz sunmak isteyenler Boyner Mağazaları’nı tercih ediyor. Dünyaca ünlü markaların kozmetik ürünlerinden zarif aksesuarlara, yerli yabancı seçkin markaların koleksiyonlarından ev gereçlerine kadar binlerce hediye seçeneği hediye alışverişinin adresi Boyner Mağazaları’nda, sevdiklerini güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT