Boyner Mağazaları’ndan Türk Telekom Müşterilerine Özel Fırsat

Alışveriş Alışveriş Boyner Mağazaları’ndan Türk Telekom Müşterilerine Özel Fırsat

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Boyner Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yüzlerce seçkin markadan binlerce hediye alternatifini bir araya getiren Boyner Mağazaları, yılbaşını Türk Telekom müşterilerine özel bir fırsat ile karşılıyor.

15-31 Aralık tarihleri arasında Türk Telekom müşterileri Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarında işaretli marka ve parfümlerde ikinci üründe %60’a varan indirim kazanıyor!

Kozmetik reyonlarında dünyaca ünlü seçkin markaların makyaj koleksiyonlarından cilt ve vücut bakımı serilerine, en popüler parfümlerden kişisel bakım ürünlerine kadar güzelliğe dair her şeyi bir arada sunan Boyner Mağazaları, hem yılbaşı hediye alışverişini tek adreste bitirmek hem de kendini şımartmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Üstelik Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarında 15-31 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom müşterilerine özel Boyner Anahtar ile yapacakları kozmetik alışverişlerinde işaretli marka ve parfümlerde ikinci ürüne %60’a varan indirim fırsatı sunuluyor. Siz de yeni yıl gelmeden Boyner Mağazaları’na gelin, Türk Telekom müşterisi olmanın ayrıcalığını keşfedin!

Boyner Mağazaları’nda sevdiklerine hediye seçmek isteyen Türk Telekom müşterileri, kozmetik reyonlarındaki dünyaca ünlü markaların ürünleri arasından seçim yapabiliyor. Yepyeni parfümler, yılbaşına özel makyaj ve cilt bakım setleri, yılbaşı makyajına özel ürünler ve kişisel bakım için her şey, Boyner Mağazaları’nda bir arada bulunuyor. Üstelik Türkiye’de sadece Boyner Mağazaları’nda satışa sunulan seçkin markaların ürünleriyle yeni yılda hem kendinize hem de sevdiklerinize güzelliğin keyfini hediye edebilirsiniz.

Dünyaca ünlü seçkin markaların ürünleir ile güzelliğe dair her şeyi bir arada sunan Boyner Mağazaları’nda, ister sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeleri seçin, ister yeni yıla yenilenerek girmek için kendinizi şımartın. Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom müşterilerine özel kozmetikte işaretli marka ve parfümlerde 2. Ürüne %60’a varan indirim fırsatı 31 Aralık’a kadar sürüyor! Yılbaşı alışverişini keyfe dönüştüren bu fırsatı sakın kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT