BP Club Puanları Artık Akaryakıt Değerinde !

Alışveriş Alışveriş BP Club Puanları Artık Akaryakıt Değerinde !

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: BP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Akaryakıt ve oto gaz alan BP Club kart üyeleri BP Club puanlarını para yerine kullanabilecekler! Üstelik her bir litrelik akaryakıt yada BP Auto LPG alımında daha fazla BP Club puan kazanacaklar.

BP Türkiye, her akaryakıt ve BP Auto LPG alımında puan kazandıran BP Club kartının üyelerine tanıdığı imkanları geliştirerek bir yenilik daha sunuyor. 1 Mart 2011 tarihinde başlayacak kampanyada BP Club üyeleri, her 60 BP Club Puan karşılığında 1 TL’lik akaryakıt veya oto gaz alımı yapabilecekler. Ayrıca, her bir litrelik akaryakıt yada BP Auro LPG alımlarında daha fazla BP Club puan kazanacaklar.

BP Club kart sahipleri uygulamanın başlayacağı 01 Mart 2011 tarihi itibarı ile 01 Şubat 2011 öncesinde birikmiş olan ve 1 Şubat sonrasında kazandıkları tüm BP Club puanlarını para yerine kullanabilecekler. BP Club üyeleri BP’nin yeni kampanyasında, her 60 BP Club Puan karşılığında 1 TL’lik akaryakıt veya oto gaz alımı yapabilecek. BP Club puanları 1 TL’nin katları şeklinde paraya çevrilebilecek.

Kampanyadan yararlanmak için BP Club üyelerinin, akaryakıt ve oto gaz alımlarında BP Club kartlarını kullanmaları ve BP Club POS cihazları üzerinden kartlarına puan eklemeleri yeterli. BP Club üyesi BP istasyonlarında geçerli olacak kampanyadan yararlanacak üyeler, bir yandan da BP Club puanı kazanmaya devam edecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT