Braun Satin Hair 7 ile Saçlarda Sağlıklı Değişim

Alışveriş Alışveriş Braun Satin Hair 7 ile Saçlarda Sağlıklı Değişim

Tarihler: 19 Ekim 2011 Çarşamba ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi

Firma: Braun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2011 ~ Kas 19, 2011

Bir simge haline gelmiş IONTEC özelliği ile tanınan Braun Satin Hair 7 saç şekillendiricileri, kadınlara saçlarını şekillendirirken sağlığını korumanın güvencesini sunuyor. Braun Satin Hair 7 Saç Düzleştiricisi ve Satin Hair Brush’ın elçisi olan Lucy Liu da kadınlara saçlarını şekillendirirken yıpranmaktan korunduğunu bilmenin güvenini aşılayacak.

Braun Satin Hair 7 Saç Düzleştiricisi
Yeni siyah gövdesiyle dikkat çeken Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi, saç türüne ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanan hassas ısı ayarı ile saçları korumada kanıtlanmış bir başarıya sahip. Sağlıklı sıcaklık seviyesi olan 200 derecenin üstüne çıkmadan her saç tipi için istenilen sonucu veriyor. Braun’un çığır açan IONTEC yeniliği sayesinde Braun Satin Hair 7 Saç düzleştiricisi saçı şekillendirirken saçın sağlığını da koruyor. Saça ışıltı veren milyonlarca aktif iyon yayarak hem saçın elektriklenmesini engelliyor hem de saçın ısı ile kaybettiği nemi saça geri kazandırıyor. Milyonlarca aktif iyon her bir saç telini kaplayıp havadaki nemi saç teline çekerken aynı zamanda saçları düzleştirerek parlak ve canlı bir görünüm sağlıyor.

Braun Satin Hair 7 Brush
Her kadının çantasında yerini alması gereken Braun Satin Hair 7 Brush, bir tuşla saçlara inanılmaz parlaklık ve pürüzsüzlük veriyor. Braun IONTEC’in elektriklenmeyi önlemenin yanı sıra, saçın şekillendirme sırasında kaybettiği nem dengesini geri kazandırma özelliğine sahip olan Satin Hair Brush, saça her zaman ve her yerde parlaklığını ve canlılığını geri kazandırıyor.

Braun Satin Hair 7 serisinin marka yüzü Lucy Liu şöyle konuştu: “İş nedeniyle dünyayı dolaştığım için kendimi çok şanslı sayıyorum ve her zaman gördüklerimden ve yaşadıklarımdan ilham almaya çalışıyorum. Saçım sık sık şekillendirildiği için, yeni modelleri ve görünümleri denerken saçımın sağlığını korumam çok önemli; bu konuda ödün vermek istemiyorum. IONTEC’li Braun Satin Hair Brush saç fırçasına ve Satin Hair 7 saç düzleştiricisine sonuna kadar güveniyorum. IONTEC’li Satin Hair Brush, güzellik için vazgeçilmez aksesuarlarımdan biri oldu ve her ihtiyacım olduğunda parlaklık vermesi için artık çantamdan ayırmıyorum.”

Braun’un saç tasarımcısı Sascha Breuer saça zarar vermeden için şekillendirmek için uyguladığı sağlık sırlarını paylaştı: Braun Satin Hair 7, benzersiz IONTEC teknolojisiyle milyonlarca aktif iyonu saçlarınıza ulaştırıyor ve saç tellerinin havadaki nemi kendilerine çekmesini sağlayarak saçın sağlığını koruyor, yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor. Bir diğer sırrım ise saç düzleştiricisi kullanırken küçük tutamlar üzerinde çalışırım ve bir tutamı asla iki kere işlemden geçirmem. Rahatça hareket imkanı sunduğu için özellikle saf seramik plakaları olan saç düzleştiricilerini kullanmalarını öneriyorum.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT