Bticino Sezonun Rengi Turuncuyu Duvarlarınıza Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Bticino Sezonun Rengi Turuncuyu Duvarlarınıza Taşıyor

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 07 Haziran 2008 Cumartesi

Firma: Bticino

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 7, 2008
Bticino Sezonun Rengi Turuncuyu Duvarlarınıza Taşıyor
Elektrik malzemeleri üretiminde İtalya’nın önde gelen markası Bticino ile artık evlerimiz trendleri yakından takip ediyor. Bu yılın modasına damgasını vuran turuncu, italyan zarafeti ve özel tasarımları en iyi şekilde birleştiren Bticino Axolute anahtar priz serisinin Likit modeli ile evlere taşınıyor.

Özgün tasarımlı elektrik malzemelerine imza atan dünyaca ünlü İtalyan markası Bticino, tüm anahtar priz serileri ile yaşanılan mekanlara zarafet katıyor. Bticino’nun son serisi olan Axolute’un Likit modeli trendleri yakından takip edenler tarafından büyük beğeni topluyor. Sezonun modası turuncu renkteki Likit modeli ile bu yazın en özgün evine sahip olma şansını yakalıyorsunuz.

Bticino Axolute Likit modeli ile yapay bir malzeme için az rastlanan zarif bir görüntü sunuyor. Ürün, biri rengi belirleyen diğeri silüete derinlik veren, oryantal verniğin parlaklığı ve yoğunluğunu alıyor. Axolute Likit, rafine tasarımı sayesinde ilk defa mobilya alanında 1950’lerin ortalarında sunulmuş olan kendine has plastik tarzı yeniden ortaya çıkarıyor.

Axolute serisinin kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajlardan biri çerçeveleri değiştirmek konusunda sunduğu kolaylık. Axolute sistemiyle, elektrik armatürleri evinizdeki ve modadaki bütün değişimlere uyarlanabiliyor. Yalnızca mevcut çerçeveleri, yaratacağınız imaja uygun olan yenileriyle değiştirmek yeterli oluyor.

Axolute Likit beyaz, fildişi, mavi ve yeşil renk seçenekleri ile kullanıcılarına farklı alternatifler sunuyor. Bticino Axolute özel dizaynı, farklı renkleri ve dokuları ile duvarlarınıza ışıltı katmak için sizleri bekliyor. Bticino ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.bticino.com.tr’yi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Ürünler için;
Bticino Türkiye Eltaş Elektrik Malz. San. ve Paz. A.ş
Tel : 0212 245 72 14/15
e-mail: info.turkey@bticino.com
web: www.bticino.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT