Bu Babalar Günü`nde Babanıza `Zaman`ı Hediye Edin, İçini Sanda SPA`da Doldursun...

Alışveriş Alışveriş Bu Babalar Günü`nde Babanıza `Zaman`ı Hediye Edin, İçini Sanda SPA`da Doldursun...

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: SANDA SPA

Telefon: 0212 367 2060

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
BU BABALAR GÜNÜ’NDE BABANIZA “ZAMAN”I HEDİYE EDİN, İÇİNİ SANDA SPA’DA DOLDURSUN...
Spa anlayışında her şeyin incelikle düşünülüp tasarlandığı, duyulara hitap eden yepyeni bir sentez sunan SANDA SPA, babanıza onu ne kadar sevdiğinizi anlatan, her sene verdiğiniz sıradan hediyelerden çok farklı alternatifler sunuyor...

Rutin kutlamalardan sıkılanlar için SANDA SPA, Babalar Günü’ne özgü, farklı hediye seçenekleri hazırladı... Şık ve elegan tasarımı ile başlıbaşına bir armağan olan SANDA SPA Hediye Çekleri ile alabileceğiniz masaj ve bakım alternatifleri, babanızı bu özel günde şımartmanız ve şaşırtmanız için meditatif birer ritüel sunuyor... SANDA SPA’nın Babalar Günü’ne özgü masaj önerisi, spor tutkunu babalara uygun, sert baskı ile uygulanan, kasları rahatlatıcı etkiye sahip “Special for Him”... SANDA SPA’nın babanız için önerdiği bakımlar ise, cildi güçlendirmeye yönelik, anti-aging etkili “Elemis Skin IQ+ Facial”, yüksek performanslı cilt temizliği ile tıkanmış gözenekleri yok eden “Elemis Urban Cleanse Facial” veya dinamik ve anında rahatlama sağlayan “Elemis Total Time Out” ile “Time For Men” serisi altında sunuluyor.

SANDA SPA’nın bir diğer hediye alternatifi ise, Hillside City Club-İstinye’nin farklı ve çekici atmosferinde kullanılabilecek Quick Charm hediye paketleri... SANDA SPA Quick Charm paketleri, SANDA SPA’nın rahatlatıcı ve dinlendirici atmosferinde alınacak yüz ve cilt bakımlarını birarada sunarken, ünlü erkek kuaförü Şükrü Dudu’da saç bakımı veya manikür ve yine spor salonu bünyesinde yer alan Sun Vital Solaryum’da solaryum veya şeker kamışı özüyle uygulanan Sun make-up alternatiflerini içeriyor.

Babanıza kendini bambaşka bir dünyada hissettirecek tüm bu hediyeler SANDA SPA’larda sizleri bekliyor.

Sanda Spa-İstinye : 0212 367 2060
Sanda Spa-Etiler: 0212 352 2333
Sanda Spa- Trio: 0216 472 0072
www.hillside.com.tr
www.sandaspa.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT