Bu Bahar Bir Değişiklik Yapın, Annenize Çiçek Bahçesi Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Bu Bahar Bir Değişiklik Yapın, Annenize Çiçek Bahçesi Hediye Edin

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Dolce Rosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ May 9, 2010
Çiçek ve meyve esanslarının, baharın coşkusuyla bütünleşerek her 100 ml’lik ürünün 2 adet 35 ml’lik hediye deodorantla birlikte satışa sunulduğu Dolce Rosa tüm seçkin parfümerilerde.

Bitkiler tek tek çiçek açarken, rengarenk bir görüntüyle birlikte mis gibi kokular da kaplamaya başladı dört bir yanımızı. Her çiçeğin kendine özgü kokusu bedenimizle buluştuğunda, bir tazelik hissiyle birlikte, canlılığın verdiği bir huzur da kaplıyor içimizi.

Bugüne kadar en mutlu anlarınıza eşlik eden annenize bir çiçek bahçesinin içindeymişçesine yaşayacağı coşkuyu hediye etmeye ne dersiniz? Bu bahar, annenizin Dolce Rosa ile tanışıp, doğayla kucaklaşmasının tam zamanıdır.

Osmantus ve Frezya çiçeklerinin esansları ile şeftali ve mandalina gibi meyvelerin özlerini, vanilya, sedir ağacı ve misk ile harmanlayan Dolce Rosa, ferahlatıcı ve huzur verici olduğu kadar, tazelik hissini sürekli bedeninde duyumsayarak huzur bulanların da vazgeçilmezlerindendir.

Pinkar Kozmetik tarafından üretilen Dolce Rosa, Anneler Günü’nde yepyeni bir kimliğe bürünerek tazelenmek isteyen annelerinize vereceğiniz en özel hediye olarak tüm seçkin parfümerilerde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT