Bu Bahar Tüm Kadınlar Bir Broadway Yıldızı Gibi Parlayacak

Alışveriş Alışveriş Bu Bahar Tüm Kadınlar Bir Broadway Yıldızı Gibi Parlayacak

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
Penti’nin 2009 Bahar çorapları koleksiyonu tüm cazibesiyle kadınları 50’li yıllara götürüyor
Penti , 2009 Bahar Çorapları koleksiyonunu tasarlarken kadının kadın gibi göründüğü yıllardan, o yıllara damgasını vuran ve hayranlık duyulan aktrislerinden esinlendi. Tüm dişiliği ve göz kamaştırıcığıyla 50’li yıllar yeni koleksiyonun ana teması oldu.

Makyaj masasının üzerine saçılmış renkler, pudranın uçuculuğu, kuş tüylerinin yumuşaklığı, ten renginin tüm tonları tasarımlarda hayat buldu. Tüm bu kadınsı tonlar asil siyahla karıştı buna altın ve gümüş parıltılar eklendi, dantel desenleri serpiştirildi, ipeksi iplikler özenle dokundu ve ortaya kendine güvenen, baş döndüren bir kadın aktrisi anlatan tasarımlar ortaya çıktı.

Ne yapacağını bilen, erkek dünyasında kendi ayakları üzerinde duran, kendine güvenen özgür, renkli ve şakacı bir kadın modelini koleksiyonlarındaki temaya, renk ve desen zenginliğine de yansıtan Penti, kadının moda dünyasındaki ve hayattaki duruşlarına yön veriyor. Penti’nin bahar koleksiyonunu oluşturan tema ve renkler de cazibeli, kendine güvenen ve etkileyici bir kadını yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT