Bu Hediye Aşkınıza Geliyor

Alışveriş Alışveriş Bu Hediye Aşkınıza Geliyor

Tarihler: 23 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Napolyon.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2012 ~ Şub 14, 2012

Bir Hitay Yatırım Holding girişimi olan, Türkiye’nin ilk ve en büyük bağlılık temelli online izinli pazarlama platformu Napolyon.com, sevgililer gününe özel gerçekleştirdiği kampanya ile aşkınızı tescilliyor.

Sevgililer Günü’ne özel bir projeye imza atan Napolyon.com, aşkınızı tescilleyecek. Yapmanız gereken tek şey kampanya süresince tanışma hikayenizi yazıp Napolyon.com’da paylaşmak. Kampanyaya katılanların hikayeleri özel bir jüri tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren hikayelerin sahipleri, çok özel tasarımlı pırlanta kolye, yüzük veya kol düğmeleri kazanma şansını da yakalamış olacaklar.

Dünyanın her yerinde kutlanan bu anlamlı günde, siz de hikayenizle kendinizi çok özel hissedebilirsiniz. 23 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanyaya katılıp hikayenizi yazın, Napolyon.com da sizin için aşkınızı duyursun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT