Bu Kış Çantalar Çok ‘cocosh’ Olacak

Alışveriş Alışveriş Bu Kış Çantalar Çok ‘cocosh’ Olacak

Tarihler: 18 Eylül 2006 Pazartesi ~ 29 Eylül 2006 Cuma

Firma: cocosh

Adres: www.cocoshs.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2006 ~ Eyl 29, 2006
Bu kış çantalar çok ‘cocosh’ olacak

Ülkemizin sadece internetten satış yapan ilk ve tek çanta marketi cocosh, 2006-2007 kış sezonun çanta trendlerini belirledi. Çantada bu kışın dominant rengi siyah. Ayrıca kırmızının bütün tonları, kahve renkler ve camel bu kış da yine vazgeçilmezler arasında. Çantada bu kışın en büyük yeniliği ise sert kış koşullarına uygun, yağmur ve kar gibi yağışlara dayanıklı malzemeden özel olarak tasarlanmış, aynı zamanda güvenlik unusurunu da öne çıkaran kilit süslemeli modeller.

Çanta tutkunu hanımların sıkça ziyaret ettiği ve sadece www.cocoshs.com web sitesi üzerinden satış yapan cocosh Çanta Marketi’nin 2006-2007 sonbahar-kış koleksiyonlarında vurgulanan romantik konsep, eskimeye yüz tutmuş duyguları ve romantizmin tüm etkilerini çantalara taşıyor.

Tasarımlarda görülen dokular, aşırı elegant ve doğal arasındaki çağdaş stilin nasıl harmanlandığını karşımıza çıkarıyor. cocosh koleksiyonlarında karşımıza çıkan ve çantada bu kışın en büyük yeniliği ise sert kış koşullarına uygun, yağmur ve kar gibi yağışlara dayanıklı malzemeden özel olarak tasarlanmış, aynı zamanda güvenlik unusurunu da öne çıkaran kilit süslemeli modeller.

Siyahın ve kırmızı tonların hakim olduğu, sert kış koşullarına uygun malzemelerden üretilen modellerde farklılık arayanlar da unutulmadı. Koyu renklerin yanında mor, lila, bordo, camel, lame, dore gibi renklerdeki tasarımlar göz dolduruyor.

Gündelik kullanım için sade tasarımların öne çıktığı koleksiyonlarda, az ama yerinde kullanılan aksesuvarlar yine çantalarda göze çarpan temel detaylardan. Güven ana teması ile kilit aksesuarlı tasarlanan cocosh’un koyu renklerdeki London Collection ürünleri iş yaşamında net bir çizgi ve stil sahibi hanımlara yönelik alternatifler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT