Bu Kış `Finlandia Vodka` ile Isınacak

Alışveriş Alışveriş Bu Kış `Finlandia Vodka` ile Isınacak

Tarihler: 02 Aralık 2009 Çarşamba ~ 02 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Finlandia Vodka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2009 ~ Oca 2, 2010
Bu özel tadı sevdikleriyle de paylaşmak isteyenler için, “Finlandia Vodka” Aralık ayı boyunca kış şapkası hediyeli özel yılbaşı paketiyle seçkin satış noktalarında…

Karakterini 1960’da topraklarında doğduğu Finlandiya’ nın el değmemiş doğasından alan “Finlandia Vodka”, votka severlere her yudumda çok özel bir deneyim yaşatıyor.

Finlandiya’nin Rajamaki bolgesinde yer alan binlerce asırlık doğal buzul kaynak suyu ilave bir işleme ve filtrasyona gerek olmadan doğadaki suyun saflığı ile şişeleniyor ve dunyaya buradan dagitiliyor. Her yudumda en saf tadın keyfini yaşatabilmek için damıtım süreci sırasinda alkolü yaklaşık 200 damıtım aşamasından geçirilen bu eşsiz tat, lime ve kızılcıktan sonra şimdi de greyfurt aromasıyla votka severlere yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor.

Bu ayrıcalıklı tadı sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için “Finlandia Vodka” Aralık ayı boyunca kış şapkası hediyeli özel yılbaşı paketiyle seçkin satış noktalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT