Bu Mayolarla Çocuklar Kendilerini Özel Hissedecek

Alışveriş Alışveriş Bu Mayolarla Çocuklar Kendilerini Özel Hissedecek

Tarihler: 28 Haziran 2010 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2010 Çarşamba

Firma: ARENA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2010 ~ Tem 28, 2010

Küçük yüzücüler büyükleri imrendirecek özel bir koleksiyona kavuşuyor. ARENA’nın Mattel ile yaptığı lisans anlaşması doğrultusunda hazırladığı Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonları ile çocuklar bu yaz sudan çıkmak istemeyecek.

Çocukların en iyi oyun arkadaşlarından olan Barbie ve Hot Wheels, artık onları tatilde de yalnız bırakmıyor. Mattel ile lisans anlaşması yapan ARENA, yarattığı yeniliklerle elli yıldır zirvede yer alan Barbie ve hız, güç, performans simgesi olan Hot Wheels arabalarını küçük yüzücülerle buluşturuyor.

ARENA, minikler için özel olarak hazırladığı koleksiyona Barbie ve Hot Wheels’in renkli, coşkulu ve eğlenceli dünyasını taşıyor. Barbie’nin vazgeçilmez rengi olan pembenin etkileri koleksiyonda da hissedilirken, Hot Wheels Koleksiyonu’nda ise kırmızı, mavi ve siyah renklerin hakim olduğu görülüyor. Klora karşı dayanıklı, yüksek esneklik sağlayan ve suda maksimum rahatlık hissi veren kumaşlarla hazırlanan koleksiyon miniklere kolay yüzme imkanı da tanıyor. Çocuklar bu yaz, en iyi oyun arkadaşları ile birlikte kulaç atmanın keyfini doyasıya yaşayacak.

3-10 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda aynı zamanda yüzücü mayosu, havlu, terlik, yüzücü gözlüğü, bone ve çanta yer alıyor. ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda yer alan ürünler tüm Sportive, Boyner Jr, Intersport ve Armağan Oyuncak Mağazaları’nda çocukların beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT