Bu Sene Annenize Küçük Bir Bostan Satın Alın!

Alışveriş Alışveriş Bu Sene Annenize Küçük Bir Bostan Satın Alın!

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2008 Perşembe

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 15, 2008
Botanika’nın Çiçek Çosturan ailesine yeni bir ürün geldi: “Pencere Önü Bostanları”
Bu Sene Annenize Küçük Bir Bostan Satın Alın!

Anneler Günü yaklaşırken bu sene annenize ‘Pencere Önü Bostanları’ hediye etmeye ne dersiniz? Hem annenize yeni bir hobi kazandırmış olacaksınız hem de kendi yetiştireceği doğal, katkı maddesiz sebzeleri yeme zevki vereceksiniz. Üstelik bahçe sahibi olmadan…

Uzmanlar hormonlu besinlerin zararlarını saymakla bitiremezken, hangi koşullar altında yetiştiğini bilmediğimiz sebzeler evlerimize giriyor. Annelerin “Keşke bahçem olsaydı” diye iç geçirerek satın almak zorunda kaldığı hormonlu sebzeler yerine artık tüm anneler kendi sebzelerini kendileri yetiştirebilecek. Nasıl mı?

Botanika tarafından üretilen Çiçek Çoşturan ailesine yeni katılan ‘Pencere Önü Bostanları’ ile tohumdan sebze yetiştirme zevkini annenize yaşatabilirsiniz. Hem ona yepyeni bir hobi kazandırmış olacak, hem de sağlıklı ve farklı bir hediye alarak annenizi mutlu etmiş olacaksınız. Biricik annenizin bu küçük bostanlarda sevgisiyle yetiştireceği sebzeler, onun nefis yemeklerine ayrı bir lezzet katacak.

Bahçe sahibi olmadan sebze yetiştirilebilen bu küçük bostanlarının yeşillenmesi için sadece su verilmesi yeterli. ‘Pencere Önü Bostanları’ günlük sulama ile yemeklerin vazgeçilmezlerini bize sunmakla kalmıyor, doyasıya sebze yetiştirme zevkini de yaşatıyor. Balkonda veya evin herhangi bir köşesinde yetiştirilebilen bu bostanlar şu anda 10 farklı çeşidiyle satış noktalarından temin edilebiliyor. Saksı halinde satılan bostan çeşitleri içinde tere, roka, taze soğan, dereotu, turp, maydanoz, semizotu, hindiba, buğday çimi ve kedi çimi gibi bitki tohumları bulunuyor. Her bir saksıda farklı bir ürün tohumu ekili.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT