Bu Yaz Ayaklarınız Dostlarınızın da Görüş Alanına Giriyor

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Ayaklarınız Dostlarınızın da Görüş Alanına Giriyor

Tarihler: 16 Haziran 2010 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2010 Cuma

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2010 ~ Tem 16, 2010

BU YAZ AYAKLARINIZ, DOSTLARINIZIN DA GÖRÜŞ ALANINA GİRİYOR

Jimmy Key, yazın rengine renk katan taşlı ve desenli babet modelleriyle genç ruhların tercihi oluyor. Rahatlığına düşkün olup, şıklığından da ödün vermeyen bayanlar, bu yaz soluğu Jimmy Key’de alıyor.

Tasarımlarıyla farklı zevklere farklı alternatifler sunan Jimmy Key, ayaklarınız için pratik ve göz alıcı çözümler sunuyor. Jimmy Key’in ister klasik, ister spor birçok tarzla mükemmel bir uyum sağlayan son babet ayakkabı modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Pek çok renk alternatifini beraberinde sunan rugan ve deri modellerin, günün her anında size sunduğu şıklık fırsatıyla odak noktası olacaksınız. Jimmy Key’in çiçek desenli, cıvıl cıvıl babet modelleri ile sanki çiçek bahçelerinin ayaklarınızın altına serildiği izlenimine kapılacaksınız. Metal detaylarla hareketlendiren modeller ise, girdiğiniz her ortamda farklılığınızın hissedilmesini sağlayacak.
Jimmy Key’in göz dolduran babetleriyle, bu yaz şıklığınızı tamamlayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT