Bu Yaz Doritos’lar da Eğlence de Yedigün’den

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Doritos’lar da Eğlence de Yedigün’den

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2011 Çarşamba

Firma: Yedigün

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ Ağu 31, 2011

Yedigün, 2011 yazına benzersiz 2 kampanyayla başlıyor. Bu yaz Yedigün’lerde boş yok!

Kıvanç Tatlıtuğ’un reklam yüzü olmasıyla ses getiren Yedigün, 2011 yazına benzersiz 2 kampanyayla imza atıyor. Tam 4 ay sürecek bu kampanyada, milyonlarca bedava Doritos ve gncPlay’den 25 TL değerinde 50 şarkı hediye edilecek.

Yedigün’lerde Boş Yok!

15 Temmuz tarihine kadar, Yedigün keyfini Doritos’la birlikte çıkarmak isteyen herkese tüm 2,5 LT’lik Yedigün`lerde anında Doritos hediye. Üstelik boş yok, tüm Yedigün 2,5 L`lerde tek bir kapağa bir Doritos bedava!

Ayrıca 4 Mayıs – 31 Ağustos tarihleri arasında 2,5 litre ve Fuji ambalajlar haricindeki tüm Yedigün pet şişe kapaklarından ve kutu açma halkalarından çıkan şifreyi Turkcell 7757’e gönderenler gncPlay’den 25 TL değerinde 50 şarkı kazanacak. Kazandıkları şarkıları wap.turkcell-im.com.tr/muzik adresinden cep telefonlarına veya gncplay.com’dan bilgisayarlarına yabancı ve Türkçe şarkı kısıtlaması olmadan anında indirebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT