Bu Yaz Kendi Tarzını İfade Etmek İsteyenler `A Lee Is You` Tişörtlerini Giyiyor

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Kendi Tarzını İfade Etmek İsteyenler `A Lee Is You` Tişörtlerini Giyiyor

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

İkonik jean markası Lee, 15 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında erkek ve kadın koleksiyonları içerisinde yer alan seçili modellerden alan herkese 1 adet adet “A Lee is You” tişörtü hediye ediyor.

Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda, klasik tarzına eklediği yeni ve ilginç detaylarla jean’i baştan yaratırken, Lee’nin 122 yıllık duruşunu anlatan kampanyası “A Lee is You” ya gönderme yapıyor. Erkek koleksiyonu içerisinde yer alan ve çoğu beden biçimine uyacak şekilde tasarlanan, daralan paçası ve dar kesimi ile dikkat çeken Daren, bedeni saran Blake ve düşük beli ve dar kesimi ile Powell model jean pantolon ile kadın koleksiyonu içerisinde yer alan herhangi model bir jean pantolon alanlar Lee tişörtün de sahibi oluyor. Türkiye genelinde kampanyaya katılan 50 noktada geçerli olan bu uygulama ile süper bir Lee jean ve ona eşlik edecek tişörtün sahibi olabilirsiniz.

Marka “A Lee Don’t Lie” kampanyası ile “Lee her zaman Lee’dir ve gelecekte de bu böyle olacaktır” mesajını iletiyor. Lee markası yüksek kaliteli, dürüst ve gerçek giyim ürünleriyle tanınmaktadır ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir vurgusunu yapıyor. 122 yaşındaki marka, Mart ayında başlayan reklam kampanyası “A Lee Don’t Lie” ile, Lee’nin benzersiz geçmişinden öğrendiği bir dersin altını çizmeyi amaçlıyor: “Kendileri gibi olmaya devam edenler her zaman doğru kalır”. Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda, klasik tarzına eklediği yeni ve ilginç detaylarla jean’i baştan yaratırken, Lee’nin 122 yıllık duruşunu anlatan kampanyası “A Lee is You” ya gönderme yapıyor. Erkek koleksiyonu içerisinde yer alan ve çoğu beden biçimine uyacak şekilde tasarlanan, daralan paçası ve dar kesimi ile dikkat çeken Daren, bedeni saran Blake ve düşük beli ve dar kesimi ile Powell model jean pantolon ile kadın koleksiyonu içerisinde yer alan herhangi model bir jean pantolon alanlar Lee tişörtün de sahibi oluyor. Türkiye genelinde kampanyaya katılan 50 noktada geçerli olan bu uygulama ile süper bir Lee jean ve ona eşlik edecek tişörtün sahibi olabilirsiniz.

Marka “A Lee Don’t Lie” kampanyası ile “Lee her zaman Lee’dir ve gelecekte de bu böyle olacaktır” mesajını iletiyor. Lee markası yüksek kaliteli, dürüst ve gerçek giyim ürünleriyle tanınmaktadır ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir vurgusunu yapıyor. 122 yaşındaki marka, Mart ayında başlayan reklam kampanyası “A Lee Don’t Lie” ile, Lee’nin benzersiz geçmişinden öğrendiği bir dersin altını çizmeyi amaçlıyor: “Kendileri gibi olmaya devam edenler her zaman doğru kalır”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT