Bu Yaz Saçlarınızla Büyüleyin

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Saçlarınızla Büyüleyin

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: J Beverly Hills

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

BU YAZ SAÇLARINIZLA BÜYÜLEYİN!

Yazın sıcak günlerinde kıyafetlerimiz gibi saçlarımızla da rahat etmek isteriz değil mi? Bizi daha az uğraştıracak, kolayca şekillendirebileceğimiz pratik modellerle güzelliğimizden ödün vermeden zaman kazanmak elimizde.

% 100 doğal bitki özlerinden formüle edilen J Beverly Hills, yazın da mükemmel görünen , güneşin doğal ışıltısı ile yarışacak parlak ve doğal görünümlü saçlar için Glaze Me Hafif Şekillendirici Jel ve her daim dolgun görünümden hoşlananlar için Bodifier Dolgunlaştırıcı Sprey ‘i öneriyor.

Glaze Me Hafif Şekillendirici Jel, Aloe Vera, Papatya, Biberiye, Adaçayı, Kekik gibi bitki özleri ile saçınızı güneşin zararlı ışınlarına, suya, klora ve tuza karşı koruyor, saç tellerinin etrafını bir reçine gibi kavrayarak orta tutuculukta mükemmel bir şekillendirme sağlıyor. Kullanımı da çok kolay: Nemli veya kuru saça diplerden uçlara doğru uygulayarak saçın heryerine elinizle dağıtıyorsunuz. Saçlarım sıcakta hemen sönmesin, hep dolgun görünsün diyorsanız Pro-vitamin B5 içeren ve yıpranmış saçları bile dolgun gösteren Bodifier Dolgunlaştırıcı Sprey’i deneyin. İçeriğindeki Papatya, Biberiye ve Karakafes kökü sayesinde saçlarınız hem nemlenerek yazın kuruluğuna karşı içten direnç kazanıyor, hem de diplerden uçlara dolgun ve sağlıklı görünüyor.

Dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi J Beverly Hills, içeriğinde % 100 bitkisel özler içeren ürünleri ile seçkin kuaför salonlarında satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT