Bu Yazın En Favori Göz Rengi Yeşil !

Alışveriş Alışveriş Bu Yazın En Favori Göz Rengi Yeşil !

Tarihler: 30 Haziran 2011 Perşembe ~ 30 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Bausch + Lomb

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2011 ~ Tem 30, 2011

Bausch + Lomb kontakt lens seçenekleri ile yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde, görünüşünde değişiklik isteyenlerin bakışlarını renklendiriyor.

Kışın kasvetli, karanlık renklerinden sıkılanlar yazın gelmesi ile birlikte canlı renklere yöneliyor. Görünüşünde farklılık arayanların öncelikli tercihlerinden biri ise bakışlarını renklendirmek oluyor... Kontakt lenslerde en çok tercih edilen renk ise “yeşil”…

Kontakt lens ve lens solüsyonları alanında önemli bir yere sahip olan Bausch + Lomb kullanıcılarına birçok renk seçeneği sunuyor. Bausch + Lomb’un kontakt lens seçenekleri arasında gri, açık ve koyu mavi, topaz mavi; açık – koyu yeşil, topaz gibi renklerin yanı sıra okyanus yeşili, amazon yeşili, turkuaz, hazel, ametist, aqua gibi renkler de bulunuyor. Bausch + Lomb’un yaptığı araştırmaya göre kontakt lenslerde en çok yeşil renk rağbet görüyor.

Doğal görünümleri ile eşsiz renklere sahip olan kontakt lensler ile istediğiniz renk bakmanız mümkün…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT