Bu Yazın En Güzel Çiçekleri Violetta`da

Alışveriş Alışveriş Bu Yazın En Güzel Çiçekleri Violetta`da

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Violetta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Her yerde çiçekler açmaya başlamışken Violetta da renkli ve ışıltılı modellerini aksesuar tutkunlarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Violetta bu çiçek tasarımlı takıları ile 2011 yazına canlılık getirecek.

Romantizm moda dünyasını 2011’de de etkiledi. Kıyafetler, çantalar hatta ayakkabılar bile çiçeğe büründü. Violetta romantizmin en önemli simgesi olan çiçeği, 2011 yazı için takılara taşıdı. Her çeşit çiçek desenli aksesuarlar şimdi Violetta ile sizleri bekliyor. Aşkın rengi kırmızı, romantizmin rengi pembe ve rengarenk ışıltılı bu çiçekli takılar yazlık kıyafetlerinize de hava katacak.

2011 yaz sezonu Violetta çiçek figürlü kolye ve küpeleriyle rengarenk geçecek. Herkes kendine uygun çiçek desenini seçerek zevkine göre bir çiçek tasarımı da oluşturabilir. Yaz ayının habercisi çiçekli modelleri A101 marketlerde ve www.hepmarka.com ‘da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT