Bu Yıl Okulda Kipling Moda!

Alışveriş Alışveriş Bu Yıl Okulda Kipling Moda!

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Kipling

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Bu Yıl Okulda Kipling Moda!

Eğlenceli ve kullanışlı tasarımları ile Kipling’in “Back to School” koleksiyonu bu yıl bütün öğrencilerin gözdesi oluyor. Sırt çantasından kalem kutusuna kadar tüm ihtiyaçlarınızı tasarımlarında buluşturan Kipling ile bu yıl okulun yıldızı siz olacaksınız!

1987’den bu yana altmıştan fazla ülkede sevenleriyle buluşan Kipling’ in “Back to School” koleksiyonu, çizgi dışı tasarımları ve fark yaratan detayları ile bu yılda öğrencilerin ilk tercihi oluyor. Sırt çantasından cüzdana, spor çantadan kalem kutuya, her zevke ve tarza hitap eden geniş ürün yelpazesine sahip Kipling ile okulun en popüler öğrencisi siz olacaksınız.

Kipling’in bir çok detayın düşünüldüğü koleksiyonda yer alan kullanışlı modelleri ile hayatınıza yepyeni bir düzen geliyor. Sırt çantalarında yer alan özel bölmeler sayesinde aradığınız her şeyi kolayca bulabiliyorsunuz. Diz üstü bilgisayarlarınız için tasarlanmış çantalarda ise cep telefonu ve Mp3 çalar için ayrı cepler bulunuyor. Ayrıca koleksiyonda okula başlayan minik öğrencilerin yüreklerindeki büyük coşkuyu pekiştirecek, küçük boyutlarda, cıvıl cıvıl renklerde çantalar da yer alıyor.

Tüm dünyada milyonlarca öğrencinin tercihi olan Kipling’in “Back to School” koleksiyonu, Kozyatağı Carrefour, Boyner Suadiye, ve Boyner İstinye Park Mağazalar’ında sizi bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT