Bu Yılbaşı Evdeyiz Diyenler!

Alışveriş Alışveriş Bu Yılbaşı Evdeyiz Diyenler!

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Hasbro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yılbaşı gecesi herkesi eve toplayın, dünyanın en sevilen kutu oyunlarıyla yeni yıla maksimum eğlence, bol adrenalin ve bol kahkahayla girin!

Bu yıl kalabalıkta sıkışıp kalmayalım diyorsanız, toplayın arkadaşlarınızı evinize, kendi partinizi düzenleyin! Hasbro’nun bol kahkaha ve maksimum eğlence garantili kutu oyunlarından birini seçin ve bırakın heyecan tavan yapsın! Diyaloglarıyla ünlü, bağımlılık sebebi, kahkaha yüklü efsane Tabu ile eğlenceyi doruğa taşıyın; klasik Tabu’yu yaladım yuttum diyorsanız Tabu XL ile Tabu heyecanını ekstra large yaşayın; Cranium ile ister sahnede rol yapın, ister çiziktirin, ister bilgi hazinenizi ortaya saçın; karizmayı çizmekten korkmuyorsanız Trivial Pursuit ile bilgilerinizi yarıştırın; yüksek adrenalinli denge oyunu Jenga Plus’ta hamlelerinizi konuşturun; Monopoly’de kendi emlak krallığınızı kurun, toplayın kiraları!

Üstelik yılbaşı partinize özel Monopoly, Monopoly Elektronik Bankacılık, Tabu, Tabu XL, Trivial Pursuit, Jenga Plus, Pictureka, Kızma Birader Ekstra, Şans Yolu, Süper Doktor oyunlarında 31 Aralığa kadar %25’e varan indirim olacak!* Eğer siz de yılbaşı gecenizi eğlenceye ve bol bol kahkahaya adamak istiyorsanız, Hasbro’nun yılbaşı kampanyasını sakın kaçırmayın!

İşte Hasbro’nun birbirinden eğlenceli oyunları:

Yetişkin oyunları
• Trivial Pursuit (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Trivial Pursuit dünyanın en sevilen genel kültür oyunu! Coğrafyadan edebiyata, spordan tarihe farklı kategorilerden binlerce soruyla en bilgili çıksın ortaya! Soruları bilseniz de bilmeseniz de çok eğleneceksiniz!
• Tabu (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Aman dikkat! O kelime yasak! Diyaloglarıyla ünlü, bağımlılık sebebi, kahkaha yüklü efsane Tabu! Kopma garantili oyun bu!
• Tabu XL (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Klasik Tabu’yu yaladım yuttum diyorsanız alın size Tabu XL! Yeni kelimeler, çizerek anlatacağınız bölümler, Tabu kuklasıyla sergilemeniz gereken hünerler… Bu kutuda yasaklar da eğlence de ekstra large!
• Cranium: Ödüllü kutu oyunu Cranium, sizi sıra dışı bir eğlenceye davet ediyor! Bu oyunda bazen sahnenin yıldızı, bazen kelimelerin efendisi bazen de şaheserler yaratan bir sanatçı olacaksınız! İster çiziktirin, ister sahnede rol yapın, ister bilgi hazinenizi ortaya saçın!
• Boggle Flash: Kelimelerle elektronik devrime hazırlanın! Zamana karşı mı yarışacaksınız yoksa rakibinize mi? Akıllı elektronik küpler yan yana gelsin, siz anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışırken heyecan tavan yapsın!
• Upwords: 3 boyutlu kelime oyunu ile eğlencenin boyutunu değiştirin! Harfleri sadece yan yana değil, üst üste de dizip yeni kelimeler üretebilirsiniz! Dikkat: Kelimeler yükseldikçe heyecan da yükselir!

Aile oyunları

• Monopoly: Elektron ik Bankacılık (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde) Zamane gençleri artık kağıt paraya itibar etmiyor, banka kartı kullanıyor. Zaten emlak krallarına da çantalar dolusu para taşımak yerine banka kartı ile ödeme yapmak yakışır. Resimli semtleri, elektronik banka ünitesi ile zamane oyuncularına zamane Monopoly’si!
• Jenga Plus (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Yüksek adrenalin, stratejik hamleler, zirvede rakiple psikolojik kapışma! Kuleyi ilk deviren karizmayı çizer! Ustaların denge oyununda heyecana dayanabilecek misiniz?
• Pictureka (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Bağımlılık yaratan bir resim avına var mısınız? Kartlardaki nesneleri en önce ve en hızlı bulan oyunu kazanıyor!Dikkatinizi toplayın ve Pictureka’nın eğlenceli dünyasında kaybolun!
• Monopoly (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Dünyanın en sevilen emlak oyunu Monopoly çarpıcı tasarımı ve isteyenler için daha kısa süreli oyun alternatifi sağlayan hızlı oyun zarı ile çok eğlenceli!
• Monopoly Türkiye: Sizin oylarınızla seçilen birbirinden güzel 22 şehrimiz Monopoly Türkiye’de! Türkiye’nin emlak kralı olmaya; doğduğunuz, büyüdüğünüz, sevdiğiniz şehirlerde dolaşmaya hazır mısınız?

Çocuk oyunları

• Süper Doktor (31 Aralığa kadar yılbaşı indirim kampanyası dahilinde): Hastamız yapılacak ameliyatları eğlenceli ses efektleriyle belirtiyor, eğlence katlanıyor. Çarpıcı tasarımı ve ses efektleriyle Sper Doktor’u oynamak çok kolay ve eğlenceli! (6 yaş+)
• Twister: Sağ el kırmızıya, sol ayak sarıya…Kıvrak olan, ayakta kalan kazanıyor; Twister herkesi eğlenceye kilitliyor!
• Tabu Junior: Yasak kelimeleri kullanmadan en çok kelimeyi arkadaşlarına anlatan takım oyunu kazanır! Bu oyunun eğlencesi Junior, eğlencesi büyük boy! (8 yaş +)
• Monopoly Cars 2: Monopoly’nin Cars 2 (Arabalar 2) versiyonunda zar yok, Şimşek McQueen var! Yarış pisti şeklinde tasarlanan oyun alanında çocuklar, filmin en sevilen karakterleriyle hem araba yarışının keyfini hem de Monopoly’nin heyecanını yaşayacak.
• Monopoly Çılgın Bankamatik: Çocuklar oyun alanında dolaşıp arsalara ev ve oteller kurarken Çılgın Bankamatik’ten saçılan paralarla servetlerine servet katıyor. Eğlenceli oyun alanı ve cadde isimleri, daha renkli piyonlar, evler, oteller ve elektronik Bankamatik ünitesi ile şimdiki çocuklar çok şanslı.
• Bil Bakalım Kim?: Sorduğun sorularla rakibini köşeye sıkıştır, tuttuğu kişiye bil, oyunu sen kazan! Ayrıca internetten basılabilen yeni karakter kartları ile Bil Bakalım Kim? eğlencesi hiç bitmiyor!

*Yılbaşı indirim kampanyası hakkında: Bu kampanya 31 Aralık 2011 tarihine kadar kampanyaya katılan satış noktalarında sadece Monopoly, Monopoly Elektronik Bankacılık, Tabu, Tabu XL, Trivial Pursuit, Jenga Plus, Pictureka, Süper Doktor, Kızma Birader Ekstra ve Şans Yolu ürünleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır ve başka kampanyalarla birleştirilemez. Ürün fiyatları ve indirim oranları kampanyaya katılan satış noktaları tarafından bağımsız olarak belirlendiğinden kampanyalı ürün fiyatları ve indirim oranları değişiklik gösterebilir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT