Built Alexander Girard Koleksiyonunu Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Built Alexander Girard Koleksiyonunu Sunuyor

Tarihler: 07 Temmuz 2010 Çarşamba ~ 07 Ağustos 2010 Cumartesi

Firma: Built

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2010 ~ Ağu 7, 2010

BUILT ALEXANDER GIRARD KOLEKSİYONUNU SUNUYOR

Önümüzdeki günlerde Türkiye’de de satışa sunulacak olan yeni koleksiyon, klasik yüzyıl ortası modern desenleri ile bezenmiş dört yeni üründen oluşuyor.

New York Soho’da vitrine çıktığı andan itibaren moda-severlerin sevgilisi olan BUILT çantalar, canlı renkleri ile Alexander Girard koleksiyonunu tüketicilerin beğenisine sundu. Built Alexander Girard koleksiyonunda yer alan dört yeni ürün renkli klasik yüzyıl ortası desenleri ile hayat buluyor. Yirminci yüzyılın önde gelen renk ve desen uzmanı; çevresel ve sergi tasarımcısı Önümüzdeki günlerde Türkiye’de de satışa sunulacak olan Alexander Girard’ın üç klasik deseni La Fonda, January ve Retrospective’in kullanıldığı dizüstü bilgisayar çantası, dijital kamera gibi ufak elektronik aletlere özel Digital Case, bayanların yazın vazgeçemeyeceği kol çantası ve öğle yemeklerinizi taşımanız için özel tasarlanan çanta bu sezonun vazgeçilmezleri arasına girmeye aday.

Alexander Girard’ın rengarenk desenleri ile göz alan ve 12 – 13 ve 14-15 inçlik dizüstü bilgisayarlarınızı rahatça taşıyabileceğiniz dizüstü bilgisayar çantası güvenlik unsurundan ödün vermiyor. Çantanın askısını kolayca tek omzunuzda taşımak üzere ya da çantayı çapraz kullanmak üzere ayarlayabilirsiniz. Böylece kolayca seyahat edebilir, gezebilirsiniz. BUILT’e özel kum saati tasarımı dizüstü bilgisayarınızı güvenle taşımanızı sağlar. Hem Mac’lere hem de PC’lere uygun tasarlanan neoprin dizüstü bilgisayar çantasında mutlaka kendinizi yansıtacak bir desen bulacaksınız.

Eğer içerisinde yer alan cihaz kadar havalı bir çanta istiyorsanız BUILT Digital Case tam size göre.
Alexander Girard’ın cesur desenleri, dijitgal kameraların ve PDA’lerin düzgün ve yalın tasarımlarını tamamlıyor. Kalınlık yapmadan içerisine konan dijital cihazlara koruma sağlayan Digital Case’in elastik neoprin kapağı çantanın üstünü kapatarak elektronik cihazları güvende tutar. Ayrıca çantada ekstra hafıza kartları ya da pilleri koyabileceğiniz bir arka cep bulunur. Digital Case’i çantanıza atabilirsiniz ya da bileklik kısmından kolunuza takarak taşıyabilirsiniz.

Kol çantasına yeni bir yaklaşım
Bayanların vazgeçemeyeceği kol çantası, Alexander Girard’ın neşeli desenleri ile tasarım meraklılarının kalbini kazanacak. Neoprinden yapılan kol çantası esnek yapısı sayesinde genişleyerek ihtiyacınız olan her şeyi içine alır: sadece en gerekli eşyalarınız değil; defter, dijital kamera ve şemsiyenizi de rahatça sığdırabilirsiniz. Çantada yer alan iç cep telefon, anahtar, ruj gibi büyük çantalarda bulması zor eşyaları koymak için ideal.

Kim demiş öğle yemeğini yanında getirmenin sıkıcı olduğunu?
Alexander Girard’ın zengin ve canlı renklerden oluşan desenleri ile öğle yemekleriniz için tasarlanan Lunch Purse, öğle yemeklerini evden getirmeyi eğlenceli kılıyor. Bu yaz etrafınızda göreceğiniz en havalı aksesuar olan Alexander Girard desenli ve neoprinden üretilen Lunch Purse, elastik yapısı ile sevdiğiniz ve yemek istediğiniz tüm lezzetleri yanınızda taşımanızı sağlıyor.

Hayata farklı renkler katan, tasarımıyla ve ergonomik yapısıyla kullananların kolay kolay vazgeçemeyecekleri BUILT’in ürünleri D&R, HepsiBurada.com, Joker, Darty, Electroworld, BestBuy ve Turkcell mağazalarından alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT